Beauty

YSL Beauty ima nove moćne borce za obnavljanje kože i uklanjanje znakova umora

  • Znanstvenici YSL-a došli su do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 posto
  • YSL Beauty razvio je novi pristup njezi kože, a rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS
  • Night Reboot novi je serum razvijen kako bi se smanjili znakovi umora

Predvodnik u njezi kože, YSL Beauty došao je do revolucionarnog otkrića, a sve to uz ovladavanje nabavom i uz upotrebu dragocjenih sastojaka iz marokanskih vrtova. Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 posto. Ovo je prvo otkriće ovakve vrste u industriji te će utrti put prema tretmanu i pružanju podrške koži u urbanim sredinama. Užurbani životni stil globalna je pojava u velikim gradovima. Žene možda ne žele promjene i kompromise u svom životnom stilu, ali su im potrebna rješenja za njegu kože koja su kompatibilna s njim.
 | Autor:

Na temelju pionirskog otkrića i potreba modernih žena, YSL Beauty razvio je novi pristup njezi kože, a rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.
Dnevna doza esencijalnih elemenata kože djeluje u sinergiji s učinkovitim biljkama iz vrtova YSL Ourika kako bi se postigao trostruki učinak: koža je nahranjena i tretira se u srži, ispravljaju se veći znakovi na koži (linije, bore, obješenost i nedostatak sjaja) te je koža trenutno i vidljivo poboljšana uz dugoročno ispravljanje urbanih znakova
starenja.

 | Autor:

Linija Pure Shots osmišljena je kako bi ispunila očekivanja modernih žena s užurbanim životnim stilom koje žive u ekstremnoj urbanoj okolini. Linija se sastoji od seruma, a Night Reboot vodeći je među njima. Night Reboot razvijen je za žene koje žele regulirati samoobnavljanje kože kako bi se smanjili znakovi umora.

Night Reboot sastoji se od jedne trećine ulja i dvije trećine sredstava za uklanjanje mrtvih površinskih stanica kože. Dok faza za uklanjanje mrtvih površinskih stanica kože sadrži 3,4 % glikolne kiseline kako bi se smanjili znakovi umora povezani s urbanom okolinom, glatko ulje sadrži kaktus kraljica noći kako bi se koža zaštitila od oksidativnog stresa. Kada se pomiješaju, ova jedinstvena kombinacija smanjuje sve vidljive znakove starenja na koži.

 

Photo: None

Komentari 0