Beauty

WOW! The Balm poklon ti ovaj petak može učiniti još boljim

Petak je definitivno najpozitivniji dan u tjednu i svega nas nekoliko sati dijeli do vikenda. Upravo zato odlučili smo ti ga dodatno uljepšati - kultnim rumenilom Hot Mama i puderom za obrve

Stigao je i dugoočekivani petak, samo nas nekoliko sati odvaja od predivnog vikenda! Mi smo se probudili sjajno raspoloženi, a sreća je veća kada se dijeli! 

 | Autor: miss7 miss7

U današnjem paketu nalazi se kultni The Balm proizvod - Hot mama. Ovaj ekonomični i višenamjenski proizvod predstavlja potpunu revoluciju na području klasičnih rumenila. On je, naime, 3 u 1 - highlighter, rumenilo i sjenilo za oči u samo jednom savršeno glamuroznom i trendi pakiranju. Njegova puna i postojana boja leluja na granicama koraljne i ružičaste, a za diskretan sjaj dodan je fino mljeveni, zlatni shimmer. Ovaj proizvod pravo je višenamjensko čudo, a njegova fina tekstura i bogati pigment obećavaju iskonski seksepil i ''hot mama'' izgled.

Naravno, Hot mama nipošto nije usamljena u ovom paketiću. Društvo joj pravi još jedan važan sastojak kozmetičke torbice -The Balm Brow Pow puder za obrve. Puni pigment ovog proizvoda otvara brojne mogućnosti kad je riječ o oblikovanju, definiciji i stiliziranju obrva. Izgled, dakle, može varirati od potpuno prirodnog do savršeno definiranog oblika, ovisno o jačini pritiska i količini nanesenog proizvoda. Trebamo li uopće napomenuti da nema sumnje u dugotrajnost i postojan intenzitet boje? 

Sigurni smo da želiš ove proizvode pa ćemo ti objasniti najlakši put do njih. Potrebna je svega jedna minuta tvog vremena. Naime, sigurno već znaš za naš Value4Money beauty natječaj. Njegov je cilj izabrati proizvode koji uistinu vrijede naših novaca, a tako tešku odluku ne možemo donijeti sami. Potrebna nam je i tvoja pomoć koju, dakako, nagrađujemo! Otiđi, glasaj za po jedan proizvod u svim kategorijama, ostavi nam svoje podatke i mi bismo te mogli iznenaditi predivnim ovim predivnim poklon paketom.  Iznenadili smo mnogo čitateljica, možda je ovaj petak baš tvoj sretan dan.... 

Photo: miss7

Komentari 0