Beauty

Wet n wild noviteti: Sve što vam treba za ljeto

Povećajte volumen i duljinu trepavica, istovremeno nalakirajte i gelirajte nokte te konturirajte svoje lice uz tri inovativna make up proizvoda

Wet n Wild predstavio je novu liniju make upa za oči, lice i nokte. Ova tri proizvoda sve su što vam treba za bezbrižno ljeto, a vaši mogu biti po pristupačnim cijenama.

FIBER MASCARA EXTENSION KIT

 | Autor: arhiva arhiva

Lagana sintetička vlakna ostaju na trepavicama i daju im nevjerojatan volumen i dužinu. Ova maskara osigurava izgled umjetnih trepavica u 3 jednostavna koraka.

1 STEP WONDERGEL

 | Autor: arhiva arhiva

To je lak za nokte, to je gel, ne ne to je WONDER GEL! Prvi lak za nokte koji obavlja funkciju gela u samo 1 koraku, bez korištenja UV lampe! Inovativna, savršeno prijanjajuća formula - Vaš Superheroj! Lagano se skida standardnim acetonom za lakove. Boja ostaje postojana i intenzivna i do 2 tjedna, što su potvrdili i zadovoljni korisnici. Lak dolazi u neprozirnoj ambalaži kako bi se zaštitio od svjetlosti.

MEGA GLO - DUAL ENDED CONTOUR STICK

 | Autor: arhiva arhiva

Ocrtavajte nijanse s lakoćom! DUO dodatni puder kremaste strukture ili u obliku korekotra u stiku za iscrtavanje kontura lica. Intenzivna nijansa definira strukturu lica dok nježnija nijansa ističe prirodnu ljepotu vašeg tena.

Photo: arhiva

Komentari 0