Beauty

Web stranica koja umjesto vas nađe vašu idealnu nijansu pudera

Pronalazak idealnog pudera upravo je postao puno lakši zahvaljujući ovoj odličnoj web stranici

Pronalazak idealnog pudera često je nemoguća misija, a pogotovo preko interneta. No u današnje doba, kada većinu shoppinga obavljamo online sigurno ste i sami zaključili kako mora postojati nekakav jednostavan način i za lakšu kupovinu make up-a preko interneta. I bili ste u pravu, jer uz web stranicu Findation.com pronalazak savršene nijanse pudera postaje mačji kašalj.

Genijalni projekt koji je pokrenut 2012. godine s ciljem stvaranja "najveće baze pudera na svijetu" napokon je zaživio. Zaboravite na zurenje u palete nijansi na ekranu jer će ova web stranica odraditi sav posao za vas.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Prvo što trebate je unijeti brend pudera kojeg nosite, a zatim i njegovu nijansu. Zatim pomoću jednog klika, možete pretražiti sve druge brendove koji imaju istu nijansu, a za još bolje rezultate možete unijeti i još jedan puder za koji ste sigurni da vam je odgovarao. Stranica zatim izbacuje sve brendove koji imaju sličnu nijansu, pa tako možda i otkrijete neki novi puder, za kojeg još niste čuli, a odgovara vam najbolje. Vašim mukama tu dolazi kraj i više nikada nećete kupiti krivu nijansu pudera.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0