Beauty

Vrijeme je da probudimo stopala iz zimskog sna: 6 zabavnih pedikura za proljeće

  • Mjesecima smo skrivali stopala u čizmama, zinskim cipelama i tenisicama
  • To je možda dobro ako ti se na da redovito raditi pedikuru, ali vrijeme otvorenih sandala i pokazivanja nožica dolazi...
  • Pogledaj koji trendovi pedikura nas očekuju ovog proljeća

Temperature rastu, a vrijeme sve češće pokazuje svoju dobru stranu. Ljeto je možda još daleko, ali zato nećemo još dugo čekati da obujemo laganije odnosno otvorene cipele i pokažemo stopala. Ali kako biti spremna za sezonu sandala bez uređenih stopala i noktiju na nogama? Pedikura je ono što nas čeka, a ovog proljeća ravo je vrijeme da se zapitaš: Kojim se trendovima pedikure možemo radovati u 2023. godini?

Možda vas zanima Imamo novi beauty favorit - Skintegra Melt Milk gel za čišćenje lica s teksturom kakvu dosad nisi isprobala Rubrika Beauty Beauty

Trendovi pedikure 2023: Kreativnost nema granica

Kad su stopala u pitanju, svatko ima svoje želje. Neki vole nježne pastelne nijanse, drugi se kunu u klasiku, tj. crvene nokte na nogama. Ali, ako ne želiš uvijek iznova nositi iste boje, možeš se inspirirati s ovim trendovima moderne pedikure ove godine.

Francuski nokti, ali drugačiji

Ovaj klasik je postao neizostavan u pedikuri posljednjih godina: francuski nokti. Ovog proljeća, međutim, bijeli vrhovi noktiju dobivaju malu promjenu. Slično trendovima manikure za 2023., gdje su mikro ili metalik francuska pedikura osobito popularne, varijacije igraju glavnu ulogu. Stoga se opraštamo od bijelih i ružičastih tonova i preferiramo svijetloljubičastu kao osnovu za francusku pedikuru. Za one koji vole još šarenije, preporučuju se svijetli vrhovi noktiju. Što misliš o ružičastoj, zelenoj ili klasičnoj crvenoj boji?

'Wednesday trend' došao je i do naših nogu

Kao Wednesday Addams, Jenna Ortega ne samo da je osvojila naša srca, nego je lik iz serije pokrenuo pravi modni i beauty hype. Na tjednima mode je neogotički trend jasno zavladao modnim pistama modnih metropola, a crni gotički stil odrazio se i na make up. Ono što je to moderno za našu odjeću i lice, naravno, dobrodošlo je i na našim nogama, zbog čega tamne boje lakova za nokte ponovno uzimaju maha u 2023. godini.

Pedikura za zahtjevne osobe

Dok su crni nokti na nogama siguran pogodak, u 2023. ne samo da isprobavamo nail art na rukama, nego pokazujemo i koliko smo kreativni s nogama. Posebno su lijepe male naljepnice i kamenčići koji se stavljaju na nokat i učvršćuju nadlakom. Ako si posebno talentirana, na nokat na nogama možete tankim kistom slikati i cvjetne elemente ili razne izmišljene oblike.

Diskretna pedikura, jedva primjetni lak 

Ovog proljeća će čiste, minimalne, jedva prisutne prozirne boje imati svoj veliki trenutak. Stručnjaci to pripisuju modnim pistama ovogodišnjeg tjedna mode. Ako nisi ljubiteljica prozirnog laka na prstima, isprobaj francusku pedikuru za sličan izgled. 

Šljokice

Dobra stvar kod pedikure je to što nije toliko uočljiva kao manikura, pa možeš riskirati s bojom. Međutim, ako si u potrazi za pustolovnijom i razigranijom pedikurom, beauty stručnjaci predlažu blistave boje s još blistavijim šljokicama. Svjetlucavi sjaj šljokica dat će noktima 'ono nešto'. 

Nude na novi način 

Mekša od tradicionalne bež boje, ova je boja ugrijana ružičastim i breskvastim tonovima. Ova nijansa savršeno pristaje uz različite cipele i odjeću. U proljeće 2023. nježni breskvasti tonovi zamijenit će tipičan bež nude lak.

Možda vas zanima Ovi beauty brendovi bili su revolucionari ispred svog vremena, zato su i danas vodeći u industriji ljepote Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@pinkypromiseaccs

Komentari 0