Beauty

Voljela bi da te našminka profesionalni vizažist? Samo danas imaš priliku osvojiti make up po izboru!

  • Blagdanima se uvijek posebno radujemo, jer osim uživanja u adventu i finoj hrani, oni podrazumijevaju i tradiciju darivanja
  • U sklopu našeg jubilarnog 5. Value4Money: beauty natječaja jednu sretnicu darujemo genijalnim poklonom, a riječ je o make up-u po izboru za koji će se pobrinuti cijenjeni vizažist Marko Tolić
  • Kako bi osvojila šminkanje, potrebno je samo glasati ovdje za jedan beauty favorit u svih 16 kategorija i odgovoriti na zadano pitanje, čime automatski ulaziš u nagradni natječaj

Uključi se u naš Value4Money nagradni natječaj i u nekoliko klikova glasuj za svoje beauty favorite, čime ćeš nam pomoći odabrati najbolje beauty proizvode prema kriteriju vrijednost za novac. Nakon što si to učinila, nemoj zaboraviti odgovoriti na zadano pitanje - 'Pomoću kojeg beauty proizvoda postižeš najveći efekt?'. Odradiš li sve spomenute korake, automatski ulaziš u bubanj za izvlačenje vrijedne nagrade.

Proteklih dana podijelili smo hrpu genijalnih poklona, a danas je red na još jedan koji će ti, uvjereni smo, izmamiti osmijeh na lice. U suradnji s cijenjenim vizažistom Markom Tolićem, jednim od članova žirija našeg natječaja Value4Money, danas ti poklanjamo make up o kojem si oduvijek maštala! Savršen poklon za nadolazeće blagdane, slažeš se?

Marko Tolić je jedan od najperspektivnijih i najomiljenijih vizažista u Lijepoj Našoj. Kroz njegove su ruke ''prošle'' brojne poznate i utjecajne Hrvatice koje mu se uvijek rado vraćaju. Jelena Veljača, Nina Badrić i Tatjana Dragović samo su neke od poznatih Hrvatica koje obožavaju njegov rad i uvijek mu se iznova vraćaju.

Godine iskustva i neosporivi talent zaslužni su za činjenicu da se za termin za šminkanje kod ovog hvaljenog beauty stručnjaka doslovno čeka u redu.

No, ti nećeš morati čekati ako zaigraš naš nagradni natječaj Value4Money. Dakle procedura je jednostavna – odaberi beauty favorit u svakoj kategoriji ovdje, a potom odgovori na zadano pitanje i upiši svoje podatke. Vremena imaš samo danas, jer već sutra odabiremo najkreativniji odgovor. Sretno!

Dobitnice Value4Money nagradnih natječaja od petka 25.11.2022. do četvrtka 1.12.2022. su:

La PIEL poklon paket (25.11.):
Marija Lešić

essence i catrice poklon paket (26.11.):
Sandra Jurković

La PIEL poklon paket (27.11.):
Katarina Babić

essence i catrice poklon paket (28.11.):
Ines calusic

Skintegra poklon paket (29.11.):
Sanja Horvat

La PIEL poklon paket (30.11.):
Katarina Minđek

Make up by Marko Tolić (1.12.):
Jadranka Mulkovic

 

 

 
 
Photo: Instagram / @markotolic

Komentari 0