Beauty

Voliš prirodnu kozmetiku? Ova nagrada je baš za tebe!

Nakon toliko dekorativne kozmetike, bilo je vrijeme da mislimo i na tvoju njegu! Imamo sjajan paket, pogledaj kako ga možeš osvojiti!

Naš Value4Money beauty natječaj već se dobrano zahuktao i stvarno je vrijeme da, ako još nisi, osvojiš sebi jednu lijepu nagradu. Čak i ako dosada nisi zaigrala, danas bi uistinu trebala jer je ovaj paket pravo osvježenje iz srca prirode!  | Autor: miss7 miss7

Samo za tebe pripremili smo BioBaza poklon paket koji se sastoji od tri dijela. Prvi dio je popularni Biobaza Green Tea Sensation roll-on dezodoransa. Nježni miris zelenog čaja osvježava kožu, a sastojci poput sode, kadulje i masline provjereno štite od neugodnih mirisa ispod pazuha. Osim toga, u ovoj prirodnoj formuli nije bilo mjesta za aluminij klorhidrat i alkohole, a osjećaj prirodne svježine nedvojbeno će vas pratiti tijekom cijelog dana. Uz dezodorans, u paket se nalazi i Biobaza micelarni gel za tuširanje koji apsolutno pravi trend micelarnih proizvoda, ali ne odriče se svoje snažne spone s prirodom zbog prisutnosti argana i jojobe. Tu je, dakako, i pripadajuće mlijeko za tijelo koje će nam u idućim mjesecima, zbog svoje bogate i hranjive teksture, biti najbolji prijatelj i zaštita od isušivanja.   | Autor: miss7 miss7 Dakle, oboružaj se za naredne mjesece! Postupak je, sigurno već znaš, krajnje jednostavan! Posjeti naš Value4Money beauty natječaj, pomozi nam da izaberemo proizvode koji uistinu vrijede naših novaca. I, na kraju, naravno, ostavi nam svoje podatke i možda baš tebe iznenadimo ovim divnim paketom!

Photo: miss7

Komentari 0