Beauty

Vizažist Julie Roberts predstavio jesenski look Danijele Martinović

Svjetska vizažistička zvijezda Christian Guglietta u višednevnom je posjetu Hrvatskoj. Uz brojne radionice i edukacije karizmatični je vizažist predstavio jesenski look glazbenice Danijele Martinović. Brojne su se svjetske zvijezde oduševile vještinom Gugliette, a prije Danijele šminkao je Juliu Roberts, Whiteny Houston, Catherine Deneuve, Jane Seymour i Evu Cavalli. 

 | Autor: Martina Cvek Martina Cvek

Posljednjih trinaest godina Guglietta je vezan uz kozmetičku kuću Sisley Paris pa je na Danijeli pokazao nove trendove u šminkanju i njezi lica. Christian je, u parfumeriji Douglas, na Danijelino lice prvo nanio novi tekući puder Sisleya Le Teint, koji osim što radi lifting kože, daje joj i divan prozračan i ujednačen ten, djeluje kao njega lica, što ga duže koristite vaša koža je vidno mlađa. Nakon toga joj je osjenčao kapke novim vodootpornim sjenilom u stiku Phyto Eye Twistom, naglasio trepavice So Curl maskarom, naglasio jagodice sa tzv. orhideja rumenilom dok je na usnice stavio ruž u olovci Phyto Lip Twist. Cijelu Danijelinu ženstvenost je još dodatno naglasio oblakom Sisley parfemskog klasika Eau du Soir, vječnim cvjetnim i mošusnim mirisom. Danijela Martinović zablistala je osvježenim lookom i najavila uzbudljivu poslovnu jesen. 

 | Autor: Martina Cvek Martina Cvek
Jedan od najboljih vizažista današnjice Guglietta u bogatoj je karijeri odradio i brojne revije poput onih Thierry Muglera, Christian Lacroixa, Michaela Kleina i brojnih drugih. Christian Guglietta član je Društva Međunarodnih make-up artista, svjetski je priznati stručnjak na području njege lica, zapravo pravi je istinski umjetnik kojem je uža specijalnost umjetnički make up. 

 | Autor: Martina Cvek Martina Cvek

Photo: Martina Cvek

Komentari 0