Beauty 09. siječnja 2014.

Visoka zaštita kože zimi

Vichy na zimskom suncu savjetuje upotrebu najviših zaštitnih faktora kako bismo unatoč štetnim sunčevim zrakama očuvali idealnu kvalitetu, ljepotu i zdravlje naše kože. Linija Capital Soleil sadrži proizvode za najvišu zaštitu lica i izloženih dijelova od sunca tijekom zimskih dana.

Opekline, prerano starenje kože, nastanak bora i sunčanih pjega, isušivanje i zadebljanje kože na najizloženijim dijelovima tijela kao što je lice, posljedice su nezaštićenog izlaganja suncu. Obzirom da se čak 85% sunčevih zraka reflektira o snijeg, sunce je posebno opasno kod zimskih aktivnosti kao što su skijanje ili sanjkanje. Na višim nadmorskim visinama koža je bliža suncu te je zbog toga zaštita od zimskog sunca od posebne važnosti.

 | Autor:

Linija Capital Soleil sadrži proizvode prilagođene njezi svih vrsta kože (dječje, odrasle, masne i suhe). Jedinstvenu Capital Soleil formulu čini sustav filtera s aktivnim sastojkom Mexoryl® SX-XL te mineralni kompleks. Sustav filtera djeluje protiv UVB-zraka na površini kože i UVA-zraka dublje u koži te sprečava hiperpigmentaciju dok  je mineralni kompleks izvorni prirodni antioksidans iz termalne vode Vichy koji služi za zaštitu osjetljive kože od sunca te jamči dodatnu zaštitu.

 | Autor:

Laboratoriji Vichy preporučuju upotrebu najviših zaštitnih faktora tokom zimskih aktivnosti. Uz zaštitu kože lica važno je istaknuti i zaštitu usana koje ne proizvode kožne pigmente ili melanine te zbog toga nemaju prirodnu zaštitu od UV-zraka.

 | Autor:

Baršunasta krema za ljepši izgled kože SPF 50+ ( normalna do suha koža lica) , dry touch finish za lice SPF 50+ ( mješovita do masna koža lica) i stik za najvišu zaštitu osjetljivih područja SPF 50+/ UVA 20 XL samo su neki od proizvoda iz linije prikladni za boravak na zimskom suncu. Proizvodi su bez parabena, hipoalergeni i sadrže termalnu vodu Vichy. Ispitani su pod dermatološkim nadzorom i primjereni i najosjetljivijoj koži.

Komentari 0