Beauty

Više od 30.000 kupaca Amazona koristi ovu micelarnu vodu, a vole ju i zvijezde

  • Temeljita rutina skidanja šminke prvi je korak do zdrave i blistave kože
  • Tisuće žena kunu se u upravo ovu micelarnu vodu jer doista radi ono što obećava. Nije čudo što je onda koriste i zvijezde poput Selene Gomez i Ashley Graham
  • Sve prednosti Biodermine micelarne vode (koja nije ni skupa!) zbog kojih je često rasprodana, saznaj u nastavku

Temeljita rutina skidanja šminke prvi je korak do zdrave i blistave kože. Mi - kao i tisuće drugih žena - volimo ovu micelarnu vodu koja doista radi ono što obećava te koju vole i naše omiljene zvijezde.

Ovu micelarnu vodu vole tisuće žena

Sensibio H2O micelarna voda iz Bioderme

Sensibio H2O micelarna voda pravi je svestrani proizvod kada je u pitanju njega kože. Temeljito čisti kožu i nježno uklanja šminku, prljavštinu i višak sebuma. Osobito je je nježna za kožu te je stoga pogodna i za osjetljive tipove kože. Jedinstvena micelarna tehnologija omogućuje učinkovito čišćenje bez isušivanja i iritacije kože. Cijena: 16,95 eura. 

Možda vas zanima Top 7 krema za lice koje bi mogle preobraziti tvoju kožu ako imaš prištiće i akne Rubrika Beauty Beauty

Micelarna voda koja je popularan proizvod među zvijezdama i kupcima na Amazonu

Ne čudi da je micelarna voda Sensibio H2O vrlo popularna i kod zvijezda, poput Selene Gomez, Ashley Graham, Lucy Hale i Drew Barrymore. Mnoge poznate osobe kunu se u učinkovitost i nježnost ovog proizvoda. Ali, micelarna voda nije svoje mjesto pronašla samo u glamuroznom showbusinessu – vrlo je popularna i na Amazonu. Više od 30.000 kupaca već je ocijenilo proizvod i oduševljeni su rezultatima.

 | Autor: PR PR

Neke od bezbrojnih pozitivnih recenzija kažu, na primjer: 'Dugo koristim Bioderma micelarnu i mogu samo reći da mi se sviđa! 'Generalno imam pomalo nečistu i jako suhu kožu i tražila sam proizvod koji dobro pristaje mom licu Vrlo dobro njeguje ten i čak savršeno otapa vodootpornu maskaru' - nešto što drugi proizvodi za uklanjanje šminke ne čine tako dobro. Također je vrlo ugodna za korištenje.

Tijekom dana se na koži nakupljaju prljavština, sebum i ostaci šminke koji mogu začepiti pore i dovesti do izbijanja akni. Temeljito uklanjanje ovih ostataka omogućuje koži da diše i obnavlja se tijekom noći. Osim toga, smanjuje se rizik od iritacije kože i preranog starenja kože. Prikladni proizvodi za uklanjanje šminke, poput micelarne vode, također pomažu u očuvanju prirodne zaštitne barijere kože i podržavaju njezinu ravnotežu vlažnosti. Čista koža bolje upija proizvode za njegu poput seruma i krema, čime se povećava učinkovitost. Stoga skidanje šminke nije samo čin čišćenja, nego i doprinos očuvanju zdrave i blistave kože.

Možda vas zanima Ovo prozirno rumenilo izazvalo je reakcije oduševljenja u beauty svijetu - o čemu je riječ? Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @ashleygraham

Komentari 0