Beauty

Više ne moramo u kozmetički salon; Syossov set za bojenje obrva će obaviti posao kod kuće

Syoss Brow Tint je set za bojenje obrva koji će ih istaknuti na prirodan način te im podariti dodatnu punoću. Naime, za otprilike 10-ak minuta, tvoje obrve mogu postati savršeno definirane, a cjelokupni efekt traje i do četiri tjedna. 

 | Autor: Notino Notino Foto: Notino.hr, Syoss Brow Tint set za bojenje obrva (8,20 eura)

Postupak je i više nego jednostavan. Naime, prvi korak uključuje čišćenje obrva i područje oko očiju. Predlaže se i nanošenje tanjeg sloja vazelina kako bi zaštitila lice od prianjanja boje. Zatim je potrebno promiješati 1 g kreme za bojenje s 10 kapi razvijača te sve skupa miješati dok se ne sjedini.

Možda vas zanima Ovaj pristupačni gel za obrve jedini je koji moje obrve, ali i neposlušnu kosu, drži na mjestu Rubrika Beauty Beauty

Pretposljednji korak je nanošenje smjese aplikatorom na obrve, a kada si gotova, sve skupa ostavi da djeluje 5 – 10 minuta. Po isteku vremena, boju isperi mlakom vodom pomoću pamučne blazinice. Što se tiče odabira nijanse, ovaj proizvod dolazi u 3 varijante, a ako te muči kako odabrati dobru boju, odaberi onu koja je ista ili malo tamnija od tvoje prirodne boje kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Dujakovic (@ania_ddd)

Što se tiče sastava Syoss Brow Tint seta, proizvod je u potpunosti veganski i otporan na vodu i razmazivanje, a vrlo uspješno prekriva i sijede obrve ili depigmentaciju. Također, bitno je spomenuti da je jedno pakiranje dovoljno za 10 bojenja, stoga se radi o vrlo ekonomičnom beauty savezniku koji ćemo definitivno što prije isprobati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Syoss (@syoss)

 

Photo: Instagram / @emmaaurora

Komentari 0