Beauty

Viktorijine anđelice koriste masku za lice zbog koje ćete biti ljubomorni

No, vaš bankovni račun je jako sretan jer je još uvijek niste otkrili i njome odlučili razmaziti svoju kožu

Kada je u pitanju revija Victoria's Secreta sve mora biti savršeno, a kako nas od nje dijeli tek jedan dan pripreme su u punom jeku. Tako osim što Viktorijine anđelice po cijele dane vježbaju zavodljiv hod, pobrinule su se i da njihova koža bude besprijekorna.

Ako su vam odmah na pamet pale maske iz kućne radinosti kakvima se vi s vremena na vrijeme počastite, gadno ste se prevarili. Druga pomisao su vam relaksirajuće i božanstvene masaže za lice kakvu ste jednom dobili u sklopu rođendanskog poklona od najbolje prijateljice? Opet se varate...

Naime, slavne dame se na svojim Instagram profilima neumorno hvale tretmanima kakve nikada niste ni vidjeli!

Njihova lica prekrivena su luksuznim maskama obogaćenima 24-karatnim zlatom, a proizvođači tvrde kako će se zahvaljujući njoj poboljšati tekstura i elastičnost vaše kože.

 

My beautiful and flawless @irinashayk getting her glow 🔛 for the #vsfashionshow with 24K pure gold mask ⭐️

Fotografiju objavljuje Mimi Luzon (@mimiluzon)

Hijaluronska kiselina i ekstrakt breskve hidratizirat će vaše lice pa će ono dobiti zdravi sjaj te naravno možete zaboraviti na tamne mrlje protiv kojih se već godinama uzaludno borite. Štoviše, navodno bi i bore trebale biti puno manje vidljive... 

 

Absolutely stunning angel @hoskelsa getting the Gold Mask treatment before the #vsfashionshow2016 ⭐️

Fotografiju objavljuje Mimi Luzon (@mimiluzon)

Već vadite karticu s namjerom da se počastite za Božić? Odlično, ali znajte da će vas ovo zadovoljstvo koštati "skromnih" 300 dolara (oko 2100 kn).

Photo: Getty Images

Komentari 0