Beauty

Vikend učini još ugodnijim - osvoji vrijedan Dermalogica paket za njegu lica

  • Napokon smo dočekale vikend, jesi li već smisla što ćeš raditi? 
  • Sigurno možeš odvojiti nekoliko minuta i odigrati naš Value4Money: beauty natječaj i učiniti ovaj vikend posebnim
  • Naime, tvoji sretni prstići mogli bi te dovesti do Dermalogica poklon paketa s trial size pakiranjima proizvoda koji će ti osigurati sve što ti treba za vrhunsku njegu lica

Opušteni dio tjedna idealan je za odvajanje vremena za sebe, zar ne? Odličan način da saznaš koji su to top proizvodi u beauty svijetu jest i da zaviriš na naš Value4Money: beauty natječaj koji će ti dati priliku da ovaj vikend učiniš još ugodnijim. Kada glasaš u svakoj kategoriji proizvoda i pošalješ nam odgovor na zadano pitanje možeš slobodno upotrijebiti neku od svojih sretnih mantri, jer možda baš ti osvojiš poklon testni paket renomiranog brenda Dermalogica, a osim trial size pakiranja proizvoda dobit ćeš i zgodnu tote bag. Na sve smo mislili, slobodni klikni i zaigraj! Sretno!

 | Autor:

Precleanse 

Lagano ulje za čišćenje (30 ml). Ulje na bazi masline i koštice marelice, s dodatkom kukui oraha, sjemena boražine i ulja rižinih mekinja otapa površinski sebum i nečistoću topivu u mastima. Hidrofilna (koja voli vodu) formula omogućuje lako ispiranje PreCleansea i nečistoće topive u mastima bez masnih tragova. Ne sadrži umjetne mirise i boje. 

 | Autor:

Special Cleansing gel

Koncentrirani pjenasti gel bez sapuna dizajniran je za temeljito uklanjanje nečistoće bez narušavanja prirodne ravnoteže vlage u koži. Ne sadrži umjetne mirise i boje (15 ml).

 | Autor:

Daily Microfoliant 

Ovaj jedinstveni enzimski prah na bazi rižinih mekinja vrši mikrofolijaciju mrtvih stanica kože i trenutno ostavlja kožu glađom i svjetlijom (13 g).

 | Autor:

Intensive moisture balance

Iznimno hranjiva krema koja jača zaštitnu funkciju suhe, umorne kože obnavljajući njezine barijerne lipide. BioReplenish Complex™ učinkovitom kombinacijom ključnih barijernih lipida povećava prirodnu otpornost kože i obnavlja dermalnu barijeru.

 | Autor:

Stress positive eye lift 

Jedinstvena 4-u 1 aktivna maska s efektom hlađenja koja oživljava područje oko očiju i neutralizira znakove stresa u manje od tri minute.

 | Autor:

Hydro Masque Exfoliant

Petominutna hidratantna maska s učinkom pilinga. Mineralima bogate bambusove sfere, koje se aktiviraju dodirom, nježno eksfoliraju kožu i pripremaju je za optimalno upijanje hidratantnih sastojaka. Bijela drhtalica – gljiva koja može apsorbirati čak 450 puta više vlage od vlastite mase – osigurava hidratacijski boost i antioksidativnu zaštitu. Obiluje i vitaminom D koji pospješuje upijanje aktivnih sastojaka i usporava starenje. Esteri iz jojobe i aminokiseline iz šećerne trske stvaraju zaštitni film na koži i sprječavaju transepidermalni gubitak vlage. Ekstrakt krastavca umiruje i zaglađuje. Ova sinergija omogućuje da se aktivni sastojci u potpunosti apsorbiraju i daju svoj maksimum.

 | Autor:

Dermalogica tote bag

I šećer na kraju!

 | Autor:

Photo: None

Komentari 0