Beauty

VIDEO: Stavili smo Izabel Kovačić i njezinu prijateljicu Dinu pred veliki izazov. Pogledaj jesu li ga uspjele savladati!

Ne bi se baš svatko usudio prihvatiti izazov pred koji smo stavili Izabel Kovačić, no lijepa supruga našeg nogometaša Matea Kovačića s veseljem ga je prihvatila - ali samo zato što je uz nju bila njezina BFF Dina. Naime, osim rezultata miss7 i Vichy najvećeg istraživanja o prijateljstvu u Hrvatskoj, koji pokazuju da se čak 91 posto osoba lakše odvaži na nova iskustva kada su tu prijatelji koji ih boostaju, isto su nam dokazale Izabel i Dina.

Izabel se odlučila suočiti sa svojim velikim strahom od visine i pobijediti ga, a priznaje da je prihvatila ovaj visinski izazov koji smo stavili pred nju znajući da će njezina Dina biti uz nju i podržavati je.  

Dvije mlade dame poznaju se već nekoliko godina i, kako Izabel Kovačić kaže, ne postoji poseban razlog zbog kojeg su kliknule: "To je jednostavno osjećaj koji vam osoba daje dok ste s njom... Moje prijateljice su moja obitelj i prolaze sa mnom sve i svašta - od ozbiljnih do najsmješnijih situacija. Uvijek su tu za mene isto kao i ja za njih".
 | Autor:

"Uvijek mora biti vremena za prijateljice"

Nema sumnje, prijateljstvo je Izabelin snažan booster, ali i većina nas svoje prijatelje doživljava na takav način. Rezultati naše ankete to dokazuju - 95 posto ispitanika reklo je da im razgovor s prijateljima pomaže kada osjećaju strah i nesigurnost, a istraživanje pokazuje da se žene češće uz svoju BFF osjećaju prihvaćeno i sigurno, nezaustavljivo i slobodno. 

Kako Izabel često zbog prirode suprugovog posla mijenja adresu stanovanja, pomislili bismo da je sigurno teško njegovati prijateljstvo na daljinu, no ova diplomirana ekonomistica i vlasnica brenda Lunilou to demantira:  
"Obavezno, gdje god da jesam u svijetu, pronađem vremena za naše prijateljstvo, bio to telefonski razgovor od nekoliko sati ili putovanje samo za nas cure".
 | Autor:

Nema svađa s BFF

Bravo, Izabel, odlična odluka jer prijatelji ne samo da naš život čine ljepšim već silno djeluju na naše sampouzdanje. U miss7&Vichy anketi doznali smo da ljudi koji se osjećaju sigurnima u sebe u većem postotku od nesigurnih smatraju da su prijatelji važni, češće imaju BFF-a i od njega dobivaju komplimente kada naprave nešto dobro, boost kada treba izaći iz comfort zone i napraviti nešto ludo, te posljednje, ali ne manje važno, i podršku ako zaribaju. 

Jako smo znatiželjni, ali i uvijek je pametno čuti dobar savjet, pa smo Izabel pitali jesu li se ona i Dina ikada posvađale i ako jesu, kako se mire. 
"Ma kakve svađe... Uvijek postoje rasprave, naravno, ali nismo tu da se svađamo", odgovorila je Izabel.

 | Autor:

Izabel ima recept za prijateljstvo

Naše istraživanje donosi i podatak da 9 od 10 osoba smatra da je prijateljstvo jako važno, a osobe koje imaju više bliskih prijatelja zadovoljnije su i sretnije životom. Oduvijek smo to slutili, a sada kad to točno znamo zahvaljujući miss7 & Vichy istraživanju, želimo prikupiti svaki dobar recept koji će pomoći da se prijateljstva čuvaju pa smo pitali Izabel koji je njezin recept za trajno i čvrsto prijateljstvo.  

"Mislim da je najbitnija sama spoznaja da je netko uvijek tu za tebe uvijek iako vas možda dijele kontinenti. Da, definitivno je to moj recept za životno prijateljstvo", rekla nam je Izabel. Izabel, potpisujemo!

A sigurni smo da te zanima kako je Izabel, uz pomoć svoje Booster Friend Forever Dine, savladala naš visinski izazov - zato ti donosimo video: 
 

Zahvali svojoj booster frendici!

miss7 i Vichy njeguju prijateljstvo kao jedan od najvažnijih odnosa u životu žene koji pokreće njenu unutarnju snagu. A pravo i iskreno prijateljstvo potrebno je kontinuirano njegovati. Zato smo dali svim milenijalkama mogućnost da zahvale svojoj BFF-ici, svojoj Booster Friend Forever, što je uvijek tu za tebe, što se s njom usudiš ono što inače ne bi i što je tvoj moćni booster. 

Pitaš se kako ćeš joj zahvaliti? Imamo super ideju: pošalji joj slatku poruku, ali i omogući joj lijepih 20% popusta na booster Vichy Minéral 89!

Posjeti web stranicu bff.hr 
• Upiši svoj nadimak i nadimak frednice 
• Upiši svoju mail adresu 
• Pošalji poruku putem maila, FB-a, Messengera, Vibera, WhatsAppa, Twittera


 | Autor:

Zašto Minéral 89? Svaka žena treba se osjećati snažno i ugodno u svojoj koži, u bilo kojem trenutku, a ta snaga dolazi iz samopouzdanja koje se vidi na njezinu licu. Minéral 89 osnažuje kožu i djeluje kao njen booster izvana... 

Znamo da će ti biti zahvalna 😊 
 | Autor:

Photo: None

Komentari 0