Beauty

Provjerile smo je li ovaj ruž zaista neizbrisiv kako mu ime govori - i nemalo se iznenadile

  • Douglas je predstavio novu generaciju tekućih ruževa u kojima kombinira postojanost i hidrataciju
  • Tattoo Forever ruž dolazi u osam nijansi, a cijena mu iznosi 74, 90 kn
  • Novinarke miss7, Loredana i Martina, odlučile su ga isprobati i otkriti je li uistinu tako dugotrajan kao što se priča

Douglas je predstavio novu generaciju tekućih ruževa za usne s posebnom hibridnom formulom koja kombinira postojanost i hidrataciju. Formula oblikuje usne i besprijekorno prianja uz kožu usnica dajući im glatki finiš. Dostupan je u 8 intenzivnih nijansi, a cijena mu je 74,90kn i može se nabaviti u Douglas parfumerijama.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

MISS7 LOREDANA:

Ovaj tekući ruž u nude nijansi "Forever" dolazi u praktičnom pakiranju od četiri grama i ugodnog je mirisa. Nanosi se pomoću aplikatora te su mi dva premaza bila dovoljna za prekrivanje cijele površine usana. Dok se ne osuši je prilično rijedak, ali već nakon par sekundi pokazuje punoću boje i lijepi sjaj. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Ono što me najugodnije iznenadilo je lagani osjećaj na usnama pa sam nakon nekog vremena uopće zaboravila da imam ruž. Nanijela sam ga ujutro prije posla i negdje na polovici radnog vremena shvatila da ga niti jednom nisam morala popraviti. U međuvremenu sam i jela i pila, a on je i dalje bio postojan. Malo sam ga popravila  tek navečer prije no što sam otišla na piće s prijateljicom.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Kod skidanja šminke, pokušala sam ga ukloniti micelarnom vodicom, ali nije odmah skliznuo s usana. Utapkala sam još malo baby ulja te je tek tada "nestao". Iako sam se mrvicu namučila sa skidanjem, makar je to čest slučaj i s drugim ruževima, isplatilo se jer tijekom dana nisam morala brinuti jesam li ga "pojela". Najviše mi se ipak svidio taj osjećaj prozračnosti kao da ga ni nemam na usnama, ali i činjenica da mi nimalo nije osušio usne.

MISS MARTINA:

Pošto sam obožavateljica crvenih ruževa odabrala sam onaj pod brojem 6 i nazivom "Along my day". I moram ti priznati, nisam pogriješila. Ruž se vrlo jednostavno nanosi. Vodenast je, ali iznimno se brzo osušio, nije ljepljiv i vrlo je lagan na usnama. Toliko je lagan da ga uopće ne osjećaš kad ga naneseš, a ne ostavlja ni tragove pa nema bojazni da ćeš zaprljati omiljenu majicu (znamo kako mrlje od ruža mogu biti nezgodne). Također, usne me nisu zatezale već su djelovale hidratizirano.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Najviše me zanimalo je li uistinu toliko dugotrajan kao što je navedeno. I tu je prošao test! Bez problema je izdržao od jutra do večeri, a obnovila sam ga samo kako bih naglasila intenzitet boje.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Osim elegantnog minimalističkog pakiranja krasi ga i sjajan miris. Budući da je toliko izdržljiv, oko njegova skidanja sam se morala malo pomučiti, ali nema zapreke koje dobre maramice za uklanjanje šminke ne uklone s puta. A koliko je doista neizbrisiv možeš provjeriti i u sljedećem videu.

 

 

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0