Beauty

[VIDEO] Make up challenge: mogu li se našminkati za samo 100 kuna?

Internet vrvi različitim make up izazovima, pa sam i samoj sebi zadala jedan i to prilično težak - napraviti potpuni make up lica, s pet proizvoda, za samo 100 kuna. Suludo, znam.

Prvo mi se učinilo kao dobra ideja zadati si full-face-of-make up challenge za 150 kuna i vidjeti što će ispasti. No, zapravo to i nije tako teško, uvjeravali su me (guuurl what?!) pa sam pred sebe odlučila staviti još teži zadatak: kupiti cijeli cijelcati make up za samo 100 kn! Kao pravi make up freak tvrdim da se nije moguće našminkati s manje o pet proizvoda, taman da se trudim najviše na svijetu. Pomalo prestravljena, ali zaintrigirana uputila sam se u drogeriju s idejom - tamo će biti najbolji izbor jeftine šminke, #ja to mogu!

Nažalost, život mi je opalio šamar - ni najjeftinija šminka nije toliko jeftina.100 kuna u džepu, ali previše ponosa da potrošim i lipu iznad tog iznosa. Potraga je krenula. Preznojila sam se triput dok sam detaljno pregledavala te precijenjene police i zazivala bogove da mi daju snage i usmjere na snižene proizvode - hej, prihvaćam i one kojima ističe rok ako su do 15-ak kuna. Ono što sam prvo zaključila je da ili ću nositi puder i ništa drugo ili ću biti bez pudera ali imati nekoliko drugih proizvoda. Najjeftiniji puder bio je frapantno skupih 34,90 kn što me izbezumilo jer bih se kladila da sam vidjela pudere od 20 kn još prije nekoliko mjeseci. No dobro, fokusiraj se Korana.

Možda vas zanima Pogodi na kojoj slici imam manje make upa? Rubrika Beauty Beauty

Kako imam ekstenzije trepavica mogla sam preskočiti maskaru, ali odlučila sam kupiti i nju jer eto, znam da druge cure nemaju ekstenzije - i platila sam je 23,99 kn. Zatim, usmjerila sam se na korektore s punom pokrivnosti jer mogu glumiti puder (uf!), korektor i bazu za sjenilo u jednom. Sljedeće je bilo logično potražiti kakvu paletu za konturiranje ili slično, jer takvi proizvodi izgledaju genijalno na očima, a istovremeno se mogu na razne načine koristiti i na licu. One su, očekivano, bile od 34,90 kn nadalje pa sam uzela najjeftiniju. Na kraju, ubila bih da imam koju kunu više i mogu kupiti kakav dobar ruž, ali realnost me odvela do police s najjeftinijim olovkama za usne u dućanu - ružičasta nude za 12,90 kn? Prodano!  | Autor: miss7 miss7

U studiju sam ušla u drugi krug preznojavanja; trebala sam skinuti ostatke svoje šminke i zajedno sa svojim sada vidljivijim prištevima pozdraviti naših više od milijun čitateljica. A zatim i složiti kakav dobar make up look jer nisam kanila odustati SADA, nakon sve ove muke. Na kraju sam paletu za lice i oči koristila na očima, obrvama, licu i usnama, korektor kao puder i korektor, maskaru na trepavicama, a olovku za usne samo na usnama. I što se dogodilo? U redakciji su oduševljeno zaključili da izgledam baš super, našminkana kao i inače (od ove sam izjave dobila tikove, ali dobro), što znači da sam challenge itekako dobila. Yesss!

Da bi ti dan bio ljepši, cijeli challenge smo zabilježili kamerom pa možeš pogledati u četiri kompaktne minute kako sam se živcirala i procijeniti jesam li dobro odradila posao. I da, nema na čemu.

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Camila360

    Moje ime je Camila Rodela. Prije dvije godine moj muž traži razvod i otišao nakon dvadeset sedam godina (27) braka. Molio sam ga i on nije Slušajte, otišla sam svojim prijateljima i on nije bio gdje se nalaziti. Rekao sam ... prikaži još!