Beauty

Victoria's Secret parfem je noćna mora za komarce!

Ovo je i najmirisniji način rješavanja komaraca, a učinak ovog skupog "repelenta" traje satima

Dani su sve topliji i ljepši, priroda je u punom cvatu, svi su sve više vani... A kako to obično biva, sve to ima i svoje mane u obliku dosadnih bubica i komaraca, kojih se ponekad gotovo nemoguće riješiti. No sada su znanstvenici otkrili odlično rješenje, koje je ujedno i jaaako mirisno. Riječ je o Victoria's Secret Bombshell parfemu koji je, prema studiji Sveučilišta New Mexico, moćni repelent za komarce.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Miris modne kuće poznate po izazovnom rublju u studiji se pokazao jednako učinkovit kao i pravi repelenti, a njegov efekt traje i do nekoliko sati. 

"Postojeći radovi na ovu temu upozoravali su kako voćni i cvjetni mirisi privlače komarce te da ih zato treba izbjegavati u toplijim danima. Stoga je bilo jako zanimljivo otkriti kako Victoria's Secret parfem, koji također sadrži voćne i cvjetne note, komarce ipak odbija," objasnila je Stacy Rodriguez, koja je sudjelovala u istraživanju.

Ako već imate ovaj parfem kod kuće, onda možete odmah testirati njegove odbojne sposobnosti, a oni koji ga nemaju, vjerojatno će se ipak odlučiti na neki malo jeftiniji repelent.

Photo: Getty Images

Komentari 0