Beauty 31. srpnja 2016.

Vesna Gašparić

Anto Magzan/ PIXSELL.

Svoju frizersku priču započela sam u srednjoj školi, a daljnje iskustvo sam gradila praktičnim radom u najprestižnijim zagrebačkim salonima kod velikih frizerskih mentora Luke Lasovića i Milene Maršić.

Ubrzo nakon toga, velika ljubav prema ovom kreativnom poslu te mnoga usavršavanja na području frizerstva, odvela su me u samostalnu djelatnost. Cijeli svoj život posvećujem struci, te više od dvadeset i pet godina nastojim ispuniti sve želje i očekivanja mojih klijenata. Danas radim kao vlasnica prvog multibrand salona u Zagrebu - Hair Concept te neumornom strašću i željom za napretkom i dalje se educiram na brojnim stručnim seminarima (Tony&Guy, Subtil Laboratoire Ducastel, Montibel.lo, ...) te niti dana ne stajem u pogledu napretka. Obožavam to što radim i mislim da je ovaj posao najbolji na svijetu.

Moj salon se ističe po tome što posebnu pažnju posvećujemo zdravlju kose uz korištenje inovativnih rješenja najvećih svjetskih brendova. Hair Concept je usmjeren na čovjeka koji želi više pažnje posvetiti svom izgledu, zdravlju i njezi kose te se istovremeno osjećati posebno. Vodimo cjelokupnu brigu o kosi naših klijenata, a s iskustvom i frizerskom vještinom, naš rad to i potvrđuje Uvijek naglašavam da je filozofija djelovanja Hair Concepta posebna kombinacija vrhunske usluge, najboljih svjetskih  brandove za styling i njegu kose te ugodan i lijepo uređen ambijent. Želja mi je ponuditi našim dragim klijentima  sve ono sto im je prezentirano u medijima, sve sto se radi u velikim metropolama i u najboljim svjetskim salonima.

Poseban mi je izazov osvijestiti ljude kako se kod frizera ne ide samo "oprati kosu" i "podrezati vrhove", jer klijentima je to važan dan od kojeg očekuju mnogo: brigu, vrhunsku uslugu, trud, znanje i mnogo ljubavi prema kosi. I uvijek iznova volim naglasiti: "Odlična frizura je ona koja je znanjem, tehnikom, dušom i srcem napravljena na ženi koja je zna nositi. Ona koja je usklađena s njenim stilom života i odijevanja, koja je čini sretnom i zadovoljnom.

Komentari 0