Beauty

Veliki povratak omiljenih L'Occitane & Pierr Hermé kolekcija

Sjećate li ih se? Pierre Hermé kolekcije koje su mnogi obožavali ponovno su dostupne u limitiranom izdanju. Izaberite između neodoljivih mirisa u čarobnim kombinacijama kolekcija Pamplemousse-Rhubarbe i Jasmin-Immortelle-Neroli.

DVA TALENTA SPOJENA U STVARANJU MIRISA

Olivier Baussan pozvao je svog prijatelja, slastičara Pierrea Herméa, da sastavi kolekciju mirisa za L’OCCITANE upravo onako kako je želio. Rezultat? Prekrasno izrađeni mirisi koji su ujedno i složeni i nedvosmisleni te oživljuju sjećanja na Sredozemlje i Otok ljepote koji su obojica voljeli. L’OCCITANE i Pierre Hermé Paris dijele strast prema proizvodima i stručnosti. Oboje žele znati sve o sastojku: kako i zašto, njegovu povijest i ljude koji ga uzgajaju. Taj poziv za prenošenjem vještina i očuvanjem zemlje i tradicije leži u središtu veze koja ih danas spaja.

 | Autor:

OČARAVAJUĆI SPOJEVI U DVIJE NEODOLJIVE KOLEKCIJE

Kolekcija Pamplemousse-Rhubarbe donosi meku, suptilnu mješavinu kreatora koji duboko voli Korziku - otok čiju ljepotu svako ljeto dijeli s Olivierom Baussanom. Spaja neodoljive okuse rabarbare, klinčića i muškatnog oraščića s temperamentnim mirisom grejpa. S druge strane, u kolekciji Jasmin-Immortelle-Neroli pronaći ćete neobičan spoj jasmina, smilja i gorke naranče – tri srodne duše koje se međusobno zadirkuju svojim nježnim i vatrenim raspoloženjima, izuzetnom lakoćom i senzualnim bogatstvom. Njihova nevinost i magnetičnost mirisa vašu svakodnevnu rutinu njege tijela pretvara u trenutke čistog užitka.

 | Autor:

MIRIS ZLATNOG MEDA UZ NEODOLJIVOST MANDARINE

Kao dodatak širokom asortimanu L’OCCITANE krema za ruke, Pierre Hermé je stvorio miris Miel Mandarine. Nova krema za ruke Med i Mandarina kombinira karite maslac koji hrani i omekšava ruke sa mirisom meda s Korzike i mandarine. Pri prvom kontaktu pruža osjet voćne, pjenušave note mandarine, a zatim otkriva nježne nagovještaje meda, evocirajući blagdansko vrijeme, šećer i bademe.

Više informacija potražite na www.loccitane.hr.

 

Photo: None

Komentari 0