Beauty

Veliki povratak niske punđe

Ako je suditi po frizurama koje u zadnje vrijeme odabiru poznate dame, ali i onima koje vladaju modnim pistama, svjedočimo velikom povratku niske punđe. U korak s ovim trendovima idu ne samo strane zvijezde i stilisti kose koji su na piste vratili ovaj romantičan trend, nego i naše celebrity dame, kao i naši stilisti kose.

Ranije ovaj tjedan Kate Middleton nas je na premijeri novog filma o Jamesu Bondu osvojila ne samo svojom haljinom, nego i božanstvenom „chignon“ punđom. Njena je punđa bila iznimno bogata i malčice komplicirana, budući je kosu u njenom slučaju potrebno podijeliti u tri djela, od srednjeg napraviti malu punđicu i onda ostatak kose obavijati oko te osnovne male punđice.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Na reviji dizajnera Rolanda Santane manekenke su nosile niske punđe sačinjene od nekoliko pletenica čvrsto pričvršćenih gumicom za kosu, mrežicom u intenzivnoj žutoj boji i ukosnicama.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

Jučer smo pak na reviji brenda eNVy room također mogli vidjeti niske punđe, inspirirane takozvanom „chignon“ punđom, no u puno jednostavnijem obliku od onog kakav je nosila Kate.

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Ukoliko želite izgledati kao manekenka s revije ovog dvojca i svojom frizurom prizvati dašak retro romantike, bitno je uviti kosu s desne strane, ali i s lijeve te je tako uvijenu čvrsto pričvrstiti ukosnicama. Donosimo vam i tutorial, kako vi vam izrada ove frizure bila što lakša. 

 | Autor: Borna Filić/Pixsell Borna Filić/Pixsell

Definitivno isprobajte ovu zadnju varijantu jer je jako lagana za napraviti, a izgleda iznimno sofisticirano i ženstveno.

Photo: Guliver Image/Getty Images

Komentari 0