Beauty

Vanilija je ovogodišnji najveći parfemski hit - zašto se tisuće TikTokera zaklinju da ne postoji ljepša vanilija od ove?

  • 2024. komotno možemo proglasiti godinom vanilije, budući da se ova gurmanska nota našla u svim najboljim parfemskim izdanjima lansiranim proteklih mjeseci
  • Kako stvari stoje, tek smo na početku slatkaste groznice od koje svi padamo kao pokošeni, a među mnogim se slatkastim olfaktornim kreacijama posebno istaknuo Phlurov Vanilla Skin kojemu popularnost strelovito raste
  • Ovim je mirisom Phlur uspio postići ono što su svi željeli, ali nisu uspjeli - pružiti kremasto, ugodno i primamljivo iskustvo koje nije preslatko, ali je slatko taman dovoljno da stvori ovisnost i želju da ga se cijeli dan njuška

S porastom parfema s mirisom vanilije na Googleu od čak 100%, 2024. komotno možemo proglasiti godinom vanilije. Ova se gurmanska nota našla u svim najboljim parfemskim izdanjima lansiranim proteklih mjeseci, a kako stvari stoje, tek smo na početku slatkaste groznice od koje svi padamo kao pokošeni.

 | Autor: Instagram @phlur Instagram @phlur

Francuska luksuzna parfemska kuća Parfums de Marly upravo je lansirala Palatine, skupocjenu puderastu cvjetnu kreaciju izgrađenu na bazi vanilije, House of Creed je madagaskarskom vanilijom začinio svoj parfem Queen of Silk, a čak je i Sabrina Carpenter, popularna pjevačica koja je odlučila zaploviti parfemskim vodama, zajahala ovaj val lansiravši svoj mirisni bombon Caramel Dream. 

Možda vas zanima Bella Hadid upravo je lansirala svoj novi parfem: opisuju ga kao vaniliju za odrasle Rubrika Beauty Beauty

Samo na TikToku se može pronaći više od 45 tisuća objava pod hashtagom 'vanilla perfume' u kojima se preporučuju, šnjofkaju i veličaju parfemi s mirisom vanilije, a među mnogim se slatkastim olfaktornim kreacijama posebno istaknuo Phlurov Vanilla Skin Perfume kojemu popularnost strelovito raste. 

 | Autor: Instagram @phlur Instagram @phlur Foto: Instagram @phlur

Spomenuta parfemska kuća postala je poznata kao ona u čijoj se ponudi mogu pronaći parfemi nadahnuti sjećanjima, trenucima, iskustvima i osjećajima - onima koji su vrlo intimno osobni i univerzalno oblikovani, kako stoji ugravirano u kutiju svakog Phlur parfema. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PHLUR (@phlur)

Podsjetimo, brend je postao viralan zahvaljujući parfemu Missing Person, inspiriranom stvarnim životnim iskustvom Chriselle Lim, vlasnice i kreativne direktorice Phlura, koja je u bočicu uspjela pretočiti osjećaj slomljenog srca i čežnje nakon odvajanja od svog partnera. Miris je postao prava internetska zvijezda nedugo nakon lansiranja 2022. kada je dobio gomilu oduševljenih recenzija i reputaciju parfema koji izaziva toliko intenzivne emocije da je u stanju rasplakati one koji ga nose, a zahvaljujući čemu se rasprodao u samo pet sati nakon što je lansiran, ostavivši više od 200.000 imena na listi čekanja i otad prikupivši nevjerojatnih 65,5 milijuna objava na TikToku.

Možda vas zanima Bestselling parfem Missing Person očarao je #PerfumeTok, a sada je dostupan i kao ulje za tijelo Rubrika Beauty Beauty

S obzirom na popularnog pretka, svako se novo lansiranje iz Phlura dočekuje s velikom dozom uzbuđenja, a Vanilla Skin definitivno, ako je vjerovati onima koji su ga isprobali, zaslužuje hype koji se oko njega stvorio. Dok su mnogi parfemi koji mirišu na vaniliju ocijenjeni kao preslatki ili jednostavno dosadni, Phlurova kreacija nije niti jedno od toga.

 | Autor: Instagram @phlur Instagram @phlur Foto: Instagram @phlur

Pametno izbalansiran sa svijetlim ružičastim paprom, toplim kašmirovim drvetom i bazom od senzualne vanilije, sandalovine i agar drveta (ouda), miris je uspio postići ono što su se mnogi nadali, ali nisu uspjeli - pružiti kremasto, ugodno i primamljivo iskustvo koje nije preslatko, ali je slatko taman dovoljno da stvori ovisnost i želju da ga se cijeli dan njuška. Također je, kažu, vrlo postojan na koži, čime apsolutno opravdava nešto višu cijenu od 99 eura za 50 ml. Nadamo se samo da ćemo ga uspjeti uloviti prije no što se rasproda.

Photo: Instagram @phlur

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450