Beauty 17. lipnja 2013.

Vanda Winter uživala u ružičastom

U parfumeriji Douglas, u samom centru Zagreba, u subotu 15. lipnja je održana zajednička promocija šampanjca Moët Rose Imperial i toaletne vode Guerlain La petite Robe noire.

Vrhunski okus šampanjca Moët Rose Imperial i očaravajući miris toaletne vode Guerlain La petite Robe noire izvrsno se nadopunjuju. To su prepoznale i brojne dame koje su uživale u ružičastom svijetu francuskog šika, uz čašu šampanjca i poznati miris.

U voćnim aromama šampanjca Moët Rose Imperial uživala je i naša poznata kazališna glumica i pjevačica, Vanda Winter. Priliku je iskoristila i za upoznavanje s Guerlain novitetima i praktičnim make-up trikovima. „S obzirom da su Guerlain proizvodi redovito u mojoj torbici, oduševila me zanimljiva kombinacija sa šampanjcem“, rekla je Vanda Winter. 

 | Autor:

Zadovoljstvo nisu krile niti Jasna Mohor iz tvrtke Miva, koja je uvoznik šampanjaca Moët&Chandon, kao niti Nataša Katanec, brend menadžerica za Guerlain.

Luksuz je ono što povezuje Moët&Chandon i Guerlain. Osim toga, ova dva simbola elegancije dio su grupe Louis Vuitton Moët Hennessy, koja objedinjuje više od šezdeset prestižnih brendova.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0