Beauty 23. ožujka 2017.

Uživajte u svakodnevnim trenucima luksuza s novim NIVEA gelovima za tuširanje

arhiva.

Jedinstveni NIVEA Creme&Oil Pearls gelovi za tuširanje pružaju savršenu ravnotežu između intenzivne njege kože i njege osjetila

Opustite se u toplini svoga doma, zaboravite na stres, odaberite omiljenu glazbu i uživajte u luksuznom wellness tretmanu u vlastitoj kupaonici s novim NIVEA Creme&Oil Pearls gelovima za tuširanje. Pažljivo odabrana formula s arganovim uljem i dragocjenim uljnim perlicama pružit će koži intenzivnu hidrataciju, a jedinstveni mirisi trešnje, Ylang Ylanga i lotosa razmazit će sva osjetila.

NIVEA već odavno zna da tuširanje ne predstavlja samo svakodnevni ritual održavanja čistoće, nego i onaj trenutak u danu kada možemo sami sa sobom uživati u opuštajućem dodiru kapljica vode te nježnosti i mekoći pjene novih gelova za tuširanje - NIVEA Creme&Oil Pearls Cherry Blossom s neodoljivim mirisom trešnje, NIVEA Creme&Oil Pearls Lotus s nježnim mirisom predivnog cvijeta lotosa i NIVEA Creme&Oil Pearls Ylang Ylang s opuštajućim mirisom Ylang Ylang cvijeta. 

Jedinstveni NIVEA Creme&Oil Pearls gelovi za tuširanje pružaju savršenu ravnotežu između intenzivne njege kože i njege osjetila. Svjetlucave zlatne uljne perlice idealne su za nježnu masažu kože pružajući joj potrebnu hidrataciju. Baršunasta i mirisna pjena koja obavija cijelo tijelo mazi i njeguje kožu te joj pruža osjećaj svježine i mekoće. “Uljne perlice prepune su prirodnog suncokretovog ulja bogatog vitaminom E”, objašnjava Dr. Rixa Dippe iz Odjela za razvoj proizvoda za tuširanje tvrtke Beiersdorf. “Takva formula pruža koži intenzivnu njegu bez ljepljivog i masnog osjećaja.” Uz to, u formuli se nalazi i arganovo ulje, poznato kao i tekuće zlato, koje koži pruža osjećaj svilenkaste glatkoće. Upravo se tuširanje u vlastitom domu uz nove NIVEA Creme&Oil Pearls gelove za tuširanje pretvara u luksuzni tretman za vašu kožu i osjetila - svakoga dana!

NIVEA Creme&Oil Pearls Cherry Blossom gel za tuširanje 

 | Autor: arhiva arhiva 21,90 kn.​

Inovativna formula s dragocjenim uljnim perlicama obogaćenim vitaminom E i arganovim uljem intenzivno hidratizira kožu čineći je mekom i glatkom. Zavodljiv miris trešnje pružit će vam svježinu, razbudit će vaša osjetila i prisjetiti vas na mirisne ružičaste pupoljke i toplo sunce. Kremasta baršunasta pjena obavit će cijelo tijelo ostavljajući osjećaj svilenkaste glatkoće.

NIVEA Creme&Oil Pearls Lotus gel za tuširanje 

 | Autor: arhiva arhiva 21,90 kn

Inovativna formula s dragocjenim uljnim perlicama obogaćenim vitaminom E i arganovim uljem intenzivno hidratizira kožu čineći je mekom i glatkom. Nježni miris cvijeta lotosa odvest će vas u svijet opuštanja i smirenosti, pružajući vam trenutačno oslobađanje od stresa i negativnih misli. Kremasta baršunasta pjena obavit će cijelo tijelo ostavljajući osjećaj svilenkaste glatkoće.

NIVEA Creme&Oil Pearls Ylang Ylang gel za tuširanje 

 | Autor: arhiva arhiva 21,90 kn

Inovativna formula s dragocjenim uljnim perlicama obogaćenim vitaminom E i arganovim uljem intenzivno hidratizira kožu čineći je mekom i glatkom. Opuštajući miris Ylang Ylang cvijeta s dozom slatkaste i cvjetne note razbudit će vaša osjetila i podići raspoloženje. Kremasta baršunasta pjena obavit će cijelo tijelo ostavljajući osjećaj svilenkaste glatkoće.

S novim NIVEA Creme&Oil Pearls gelovima za tuširanje možete uživati u čarobnoj harmoniji uljnih perlica i neodoljivih mirisa. Osjećajte se posebno svakoga dana - zaslužili ste!

Komentari 0