Beauty

Uz Zdravu Kravu i Sensilab izgubite suvišne kilograme

Portal Zdrava Krava ponovno organizira akciju mršavljena u kojoj ćete pratiti dvije kandidatkinje koje će kroz osam tjedana mršavjeti uz Slim Cut od Sensilaba.

Slim Cut djeluje i bez promjene životnog stila, ali uz promjenu prehrane i tjelesne aktivnosti učinak je trostruki. Ove sezone portal Zdrava Krava i Sensilab biraju dvije prijateljice ili sestre. Sve što trebate napraviti je zajedno ispuniti obrazac na portalu Zdrava Krava i čekati da vas pozovu na razgovor.

Cjeloviti pristup

Nutricionistice iz Vitaminoteke Darija Vranešić Bender, Sandra Krstev Barać i Mirja Jošić kandidatkinjama će sastaviti individualne jelovnike za zdravo mršavljenje, koje će tijekom akcije još prema potrebama prilagođavati. Uz poseban režim prehrane, ključni dio programa je i redovito vježbanje. Kandidatkinje će tri puta tjedno vježbati pod stručnim okom osobnog trenera. Sve aktivnosti tijekom akcije se održavaju u Zagrebu.

Sponzor projekta Sensilab, kandidatkinjama će osigurati proizvode Slim Cut, namijenjene za pomoć kod mršavljenja.

Osam tjedana zdravog mršavljenja

Kandidatkinje će se redovito vagati i bit će obvezne prije stupanja u projekt potpisati ugovor. Projekt zdravog mršavljenja trajat će osam tjedana. Tijekom cijelog perioda čitatelji portala Zdrava Krava moći će bodriti kandidatkinje i čitati savjete stručnjaka za redovito mršavljenje.

Ispunite obrazac i prijavite se! 

Photo: None

Komentari 0