Beauty

Uz ove proizvode pripremi se za opušteno i bezbrižno uživanje u ljetu

Svaki dan provjeravamo vremensku prognozu te se nadamo da će lipanj napokon opravdati naša očekivanja i da će nastupiti oni vrući ljetni dani koji su za prvi osjećaj ljeta puno važniji od datuma. No, nema potrebe biti nestrpljiv jer nam lipanj i promjenjivo vrijeme pružaju idealnu priliku da obavimo sve pripreme za ljeto i opremimo se proizvodima koji će ga učiniti još boljim.

Spremno zakoračite u ljeto

I više ste nego spremni za uživanje na plaži. Još ste se na početku proljeća riješili perutanja pilingom i hidratacijom i bez problema uskačete u ljetnu haljinu,  a uz novu limited edition liniju Tropical Walk marke Balea s jednakom ćete lakoćom uskočiti i u svoje omiljene sandale. Uz Balea Tropical Walk piling za stopala koža vaših stopala postat će podatna i glatka, a bogata formula Balea maslaca Tropical Walk osigurat će intenzivnu njegu koja im je potrebna da takva i ostanu. 

Zaštitite se i uživajte na suncu

Jednom kada se napokon nađete na plaži i osjetite pijesak pod bosim nogama, važno je da se u vašoj torbi za plažu nalazi i proizvod sa zaštitnim faktorom. Preporučujemo vam da istražite bogatu ponudu marke SUNDANCE koja nudi različite zaštitne faktore, a i teksture. Tako možete odabrati kremu, mlijeko ili sprej za sunčanje kojima je zajednička učinkovita i pouzdana zaštita odmah nakon nanošenja.

Uz pravilnu zaštitu i izbjegavanje sunca kada je najintenzivnije, za zdravlje kože iznimno su važni i preventivni pregledi. Zahvaljujući dm-u, ove je godine odlazak na plažu ujedno i prilika da obavite besplatan dermatološki pregled i savjetujete se sa stručnjakom. Prvom dermatološkom pregledu koji je održan u Zagrebu odazvalo se više od 200 ljudi, a pregled ćete tijekom srpnja i kolovoza moći obaviti na plažama i kupalištima u  Slavonskom Brodu, Karlovcu, Puli, Crikvenici, Šibeniku i Makarskoj te u Zadru u sklopu dm millennium jumpa.

Njega poslije sunca je ključna

Nemojte zanemariti ni dugotrajni utjecaj koji sol, klor, pijesak i UV zračenje imaju na vašu kožu i kosu. Čak i ako ste tijekom boravka na plaži poduzeli sve što možete kako biste se zaštitili od tih utjecaja, preporučujemo vam da kosu ojačate Balea Professional After Sun šamponom i regeneratorom koji uklanja ostatke pijeska, soli i klora te čuva prirodnu vlažnost. Balea After Sun gel za tuširanje uklonit će morsku sol i ostatke kreme za sunčanje, a miris kokosa pobrinut će se da zadržite jedinstven osjećaj ljeta na koži. 

 

Photo: dm