Beauty

Uz NIVEA Q10 losione za tijelo čvrstu, zdravu i prirodno preplanulu kožu možemo imati tijekom cijele godine

  • Uz NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože tijela u mogućnosti smo svoje tijelo svakodnevno napuniti energijom zahvaljujući njegovom naprednom energetskom kompleksu
  • Zvijezde ovogodišnje bodycare ponude čine NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože, NIVEA Q10 Firming + Bronze losion za tijelo te NIVEA Holiday Glow kao savršeni multitasker

Osim što je za veliku većinu ljudi ljeto sezona godišnjih odmora i nerijetko najboljih provoda i nezaboravnih putovanja, obožavamo ga i zbog onog osjećaja zategnute, preplanule i savršeno glatke kože kakvu bismo rado imali tijekom cijele godine. Nažalost, 365 dana ljetnih temperatura i popratne bezbrižnosti nismo u mogućnosti imati, ili barem ne na ovom dijelu zemaljske kugle, ali zato možemo sačuvati osjećaj ljeta na koži i u (puno) hladnijim mjesecima. 

NIVEA Q10 losioni za tijelo ispunjavaju nam upravo tu želju, ostavljajući osjećaj ljeta na koži tijekom cijele godine, i pritom je njegujući pažljivo odabranim sastojcima, a zvijezde njihove ovogodišnje bodycare ponude čine NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože, NIVEA Q10 Firming + Bronze losion za tijelo te NIVEA Holiday Glow kao savršeni multitasker.

Uz NIVEA Q10 losion za učvršćivanje kože tijela u mogućnosti smo svoje tijelo svakodnevno napuniti energijom zahvaljujući njegovom naprednom energetskom kompleksu. Njegova nova poboljšana formula sadrži koenzim Q10, kreatin i L-karnitin i uz dodatak vitamina C potiče obnavljanje stanica, čineći kožu čvršćom i podatnijom već u prvih 10 dana korištenja. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

NIVEA Q10 Firming + bronze losion za tijelo tajna je svih onih koji preplanuli ten imaju cijele godine jer uz njega on nije rezerviran samo za ljetne mjesece. Uz postupno tamnjenje unutar 10 dana, zahvaljujući formuli koja sadrži koenzim Q10, poboljšava se elastičnost kože i ona je dubinski hidratizirana, a k tome je i ugodnog mirisa koji će nas svakodnevno podsjećati na najdraže nam ljetne dane. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Čak tri učinka u jednom smjestila su se u NIVEA Holiday Glow losion za kožu zdravog izgleda koji možemo i osjetiti i vidjeti! Dubinski hidratizira kožu tijekom 48 sati, primjetno ju zaglađuje i postupno stvara ujednačen, prirodno blistav izgled, a što znači da ćemo uvijek izgledati kao da smo se upravo vratili s godišnjeg odmora. 

 | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design

Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0