Beauty

Ususret oštroj zimi nagrađujemo te bogatim paketom Vaseline proizvoda za njegu od glave do pete!

  • Natječaj Value4Money: beauty u punom je jeku! Jesi li već dala glas svom favoritu?
  • Ako nisi, učini to danas jer uz samo nekoliko klikova možeš postati dobitnica sjajne nagrade
  • Jedna sretnica bit će nagrađena genijalnim Vaseline poklon paketom. Zašto to ne bi bila baš ti?

miss7 natječaj Value4money: beauty još u uvijek traje! Tako i danas imaš priliku osvojiti fantastičan poklon paket u kojem će se naći pet sjajna Vaseline proizvoda - Vaseline Jelly (100 ml), Vaseline Jelly (50 ml), Vaseline Original lip care, Vaseline krema za ruke Dry hands rescue, Vaseline losion za tijelo (400 ml). Sve što trebaš učiniti je posjetiti stranicu natječaja, ostaviti glas za svoje favorite u svakoj kategoriji te odgovoriti na nagradno pitanje - ''Koji beauty proizvod je uvijek u tvojoj torbici?''. Da, tako je lako!

Da bi ostala zdrava i njegovana, koža uvijek treba dodatnu dozu hidratacije. Glavna zvijezda ovog poklon paketa Vaseline Original Pure Petroleum Jelly postat će tvoj vjerni pratitelj u borbi protiv suhe i nadražene kože. Vaseline Original Pure Petroleum Jelly dubinski hidratizira kožu čineći je mekanom i elastičnom. Obogaćen je 100 % čistim vazelinom – mješavinom ulja i voska koji pomažu u dubinskoj regeneraciji suhe kože. Vaseline Original Pure Petroleum Jelly štiti od vanjskih utjecaja te pruža osjećaj trenutačnog olakšanja suhoj i ispucaloj koži.

 | Autor: Promo Promo

I tvoje usne bit će zaštićene i hidratizirane u svakom trenutku zahvaljujući Vaseline Original lip care, a u borbi sa suhom kožom ruku pomoći će ti Vaseline krema za ruke dry hands - antibakterijska krema za ruke koja dubinski hidratizira i njeguje kožu. Sadrži glicerin, vitamin E i antibakterijski sastojak. Ruke su zaštićene i hidratizirane te krema sprječava sušenje kože. Vaseline krema za ruke dry hands obnavlja kožu, štiti od bakterija te dubinski njeguje, a uz to se brzo upija bez masnih tragova. Krema ne sadrži alkohol. Poklon paket sadrži i Vaseline losion za tijelo koji je spas za suhu i jako suhu kožu.

Znamo da sad jedva čekaš glasati, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće!

Photo: Promo

Komentari 0