Beauty

Usredotočite se na "ovdje i sada" i uživajte u svojim trenucima uz NIVEA Luminous630® proizvode

Male nepravilnosti na našoj koži poput strija i pigmentacijskih mrlja od sunca često nam znaju predstavljati problem i ometati naše samopouzdanje. Jeste li se ikada zapitali, propuštate li neke lijepe trenutke dok se koncentrirate na nedostatke koje možda samo vi primjećujete na svome tijelu?

 | Autor:

Na eventu održanom u galeriji Kranjčar u Zagrebu okupljene predstavnike medija te influencere NIVEA je podsjetila koliko je važno osjećati se dobro u vlastitoj koži, usredotočiti se na "ovdje i sada" i ne zaboraviti uživati u trenutku. U tome je prisutnima pomogla i poznata fotografkinja Mara Bratoš, čije smo autoaktove imali priliku vidjeti i uvjeriti se u ljepotu i slobodu ženskog tijela bez obzira na mane kojima se često opterećujemo, dok je voditeljica, producentica i content kreatorica - Antonija Blaće objasnila što za nju znači ljubav prema sebi i svome tijelu.

 | Autor:

Kada vam strije i pigmentacijske mrlje na tijelu odvlače pažnju, NIVEA je tu da vam pomogne da se osjećajte dobro u vlastitoj koži i iskoristite svaki trenutak za uživanje.

Nakon ostvarenog velikog uspjeha Luminous630® linije za njegu lica kojoj vjeruje više od milijun žena diljem svijeta, NIVEA sada predstavlja svoj jedinstveni način djelovanja u novoj liniji za njegu tijela koja ujednačava tonove kože i vidljivo smanjuje pojavu strija i pigmentacijskih mrlja.

NIVEA znanstvenici proveli su deset godina detaljnog istraživanja i pregledavanja više od 50.000 molekula kako bi pronašli najučinkovitiju za balansiranje prirodne razine melanina u koži. Molekula broj 630 dokazano je ona koja najbolje ujednačava razlike u boji kože, a sada se koristi u novoj Luminous630® liniji za njegu tijela koja dokazano smanjuje kontrast između strija i okolne kože.

 | Autor:

Odaberite vidljivo rješenje protiv strija uz NIVEA Luminous630 uljni serum za tijelo koji učinkovito djeluje na njih u samo 2 tjedna. Jedinstvena formula uljnog seruma s patentiranom molekulom Luminous630® regulira prirodnu proizvodnju melanina u koži i ublažava kontrast između strija i kože koja ih okružuje.

· Vidljivo smanjuje strije uzrokovane trudnoćom, hormonalnim promjenama ili promjenama tjelesne težine

· Djeluje od prvog dana, a rezultati su vidljivi već nakon 2 tjedna upotrebe

· Pruža trenutačan osjećaj glatke kože na području strija i 48-satnu hidrataciju

· Redovita masaža sprječava nastanak novih strija

 | Autor:

Još jedan dodatak Luminous630® liniji proizvoda koji će vas oduševiti je NIVEA Luminous630 krema za tijelo protiv strija i pigmentacijskih mrlja. Svojom laganom teksturom i brzoupijajućom formulom intenzivno hidratizira vašu kožu do 48 sati, ostavljajući je ugodno mekom i nahranjenom.

· Smanjuje vidljivost strija, mrlja od sunca i pigmentacijskih mrlja u 4 tjedna

· 48 sati hidratacije

· Lagana tekstura

· Brza apsorpcija

 | Autor:

Potpuno bezbrižno upijanje sunca, sada je moguće uz NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica SPF 50+ koji trenutačno štiti vašu nježnu kožu od UV zraka. Sprječava i vidljivo smanjuje mrlje izazvane suncem zahvaljujući LUMINOUS630® patentiranom sastojku. Preporuča se za sve tipove kože uključujući osjetljivu kožu, idealan za svakodnevnu upotrebu lica, vrata i dekoltea.

· Visoko učinkovita i trenutačna zaštita od UVA/UVB zračenja i preranog starenja kože izazvanog suncem

· Pruža osvježavajući učinak i osjećaj glatke kože

· Lagana i nemasna fluidna formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i vitaminom E

· Formula je 65 % biorazgradiva

NIVEA Luminous630 uljni serum za tijelo, 100 ml - preporučena mpc 18,69 Eur

NIVEA Luminous630 višenamjenska krema za tijelo protiv strija i pigmentacijskih mrlja, 200 ml preporuččena mpc 17,39 Eur

NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica od sunca sa SPF 50+, 40 ml - preporučena mpc mpc 14,92 Eur

Za više informacija o NIVEA proizvodima.

Photo: None

Komentari 0