Beauty
1/19

Uskladite lak za nokte uz trendi ljetne cipele

Svaka nova sezona donosi nove trendove kako na modnom tako i na kozmetičkom području. Lijepa pedikura iziskuje i lijep i trendi lak. Koji su vodeći trendovi i kako ih nositi, pročitajte u nastavku.

Ljeti je pozornost usmjerena na naše noge. Kako bi one bile lijepe i seksi, moramo voditi brige i oko pedikure. Ljeti također nosimo i upadljivije cipele koje u prvi plan stavljaju naša stopala. Stoga je prikladan odabir laka za nokte veoma važan! Ova sezona nudi tri vodeća trenda kad su boje u pitanju koje se odlično slažu uz trendi ljetne cipele.

Nude

Decentne i nježne nijanse romantičnih boja, ove sezone su preuzele vodstvo. One su uvijek zastupljene i najčešći su odabir žena koje vole klasiku, a ipak svojim noktima žele dati dašak boje. Nježne nude nijanse baby ružičaste, bež, boje breskve i decentne bijele, neće vaše nokte staviti u prvi plan. Upravo zbog toga su idealne za cipele u boji.

 | Autor: Danijel Berković/PIXSELL, PR Danijel Berković/PIXSELL, PR Naime, kad ćemo nositi šarene i upadljive cipele, ako ne ljeti? One su upravo jedan od najčešćih odabira za vruće ljetne dane i noći. Uz trendi nude nijanse lakova za nokte, one dolaze potpuno do izražaja!

Metalik

Oni su sjajni, pomalo tajanstveni i u svakom slučaju jedan od vodećih trendova ovog ljeta. Metalik lakovi raznih boja odličan su odabir za ljetne dane. Svjetlucavi efekt ističe preplanulu put i pruža dašak glamura svakom stylingu.

 | Autor: Danijel Berković, Anto Magzan/PIXSELL, PR Danijel Berković, Anto Magzan/PIXSELL, PR Prevladavaju razne nijanse tamno plave, što s obzirom na more, i nije začuđujuće. Kombinirajte ih uz jednobojne modele i platforme decentnijih kombinacija boja.

Tamne nijanse

 | Autor: Danijel Berković, Anto Magzan/PIXSELL, PR Danijel Berković, Anto Magzan/PIXSELL, PR Ovo ljeto je tajanstveno i to ne samo zbog metalik lakova. Jedan od vodećih trendova su tamne nijanse koje obožavamo nositi ljeti i zimi. No, one svoju vladavinu nastavljaju i tijekom ljeta. Kako bi još više došli do izražaja, nosite ih uz popularne sandale nude nijansi.

U galeriji detaljnije pogledajte koji lak nositi uz koji model sandala...

Ostale ljetne fashion&beauty trendove i savjete, pročitajte ovdje.

Photo: Danijel Berković/PIXSELL, PR

Komentari 0