Beauty

Urnebesno: Pitale smo dečke što je beauty blender!

Čarobni make up pomagač je ultrabrzo očarao žene diljem svijeta, ali dečkima je i dalje nepoznanica...

Kozmetičke torbice često su još zanimljivije od torbica koje žene bezbrižno nose gdje god idu. One skrivaju mnogobrojne stvari koje u muškom svijetu predstavljaju prave misterije koje tek treba istražiti. 

Tako je Beauty blender samo jedan od brojnih make up pomagača koje je moguće pronaći u kozmetičkim torbicama, a sve više žena se kune u njegovan čaroban efekt. Naime, baršunast i ujednačen ten jedna je od stvari o kojima dame maštaju i upravo im on pomaže da ostvare tu maštariju. 

Kako internetom nekoliko dana kolaju screenshotovi urnebesnih odgovora dečki koji nemaju pojma što je beauty blender, odlučili smo i mi ispitati situaciju. Trebamo li uopće spominjati kako su odgovori urnebesni? 

Evo što kažu naši muškarci:

Ono kad apsolutno pogriješiš... 

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Kada si siguran da ima veze s ljepotom, ali nisi baš siguran s kojim dijelom tijela...  | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Ili si siguran da se u to sprema kozmetika...

 | Autor: arhiva arhiva Uvjerljivo najbrojniji odgovor je bio "jaje", ali su se rasprave vodile je li riječ o nojevom ili koje druge životinje...

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

 | Autor: arhiva arhiva

Ono kada sjediš s curom na kavi pa ti ona "šapne" odgovor...

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića

Ipak, neki odgovori su iznenadili čak i nas...

 | Autor: arhiva arhiva  | Autor: arhiva arhiva

Ako je i vaš dragi umoran od puta nemojte se iznenaditi ako ga apsolutno sve bude asociralo na jastuk...

 | Autor: arhiva arhiva

Neki su to vidjeli u našim neseserima...

 | Autor: privatna arhiva Kristijana Musića privatna arhiva Kristijana Musića Naravno, i dečke iz redakcije smo suočile s ovim teškim pitanjem, a odgovori koje smo dobile nisu ništa manje genijalni. Tako je bilo onih nedorečenih, općenitih i pomalo zbunjujućih, poput onog koji nam je ponudio kolega koji je uvjeren kako je riječ o "nečem perverznom".

Skriveni emotivac tvrdi kako je sigurno riječ o suzi, ali netipičnu boju ne može objasniti, a kolega koji ne dopušta djetetu u sebi da odraste je potpuno siguran kako je točan odgovor "balon".

No, jedan od njih je "kao iz topa" samouvjereno odgovorio da je to Beauty blender (znaš tko si), a ponosno nam je otkrio kako mu je to već objasnila naša beauty blogerica Maša Zibar. (Bravo Mašo, dečke netko treba naučiti svemu)

Photo: Getty Images

Komentari 0