Beauty

Urban Decay donosi divne vijesti: originalna Naked paleta koja je preobrazila beauty svijet, vraća se u prodaju

  • Prije 14 godina, svijet je ušao u makeup obsession eru, a da to tada još nismo niti znali 
  • Naime, 2010. godine, brend Urban Decay je izbacio svoju Naked paletu sjenila koja je ubrzo postala jedna od najpopularnijih na svijetu i koja je, slobodno možemo reći, u narednim godinama potpuno preobrazila makeup svijet
  • Na žalost mnogih beauty entuzijasta, ova je paleta 2018. godine povučena iz prodaje, ali na njihovu sreću, za nekoliko se dana vraća i to potpuno identična 
  • Pročitaj također: 10 beauty proizvoda koji su prije više desetljeća stekli status ikona, a obožavamo ih i danas

Iako makeup brend Urban Decay postoji još od sredine '90-ih, najveću je slavu stekao 2010. godine kada je izbacio Naked paletu sjenila koja je, u beauty svijetu, stekla status ikone. Naime, ova je paleta prva na svijetu koja je, na jednom mjestu 'okupila' najbolje neutralne makeup nijanse koje, po svojim tonovima, odgovaraju svima, a pritom su i savršene teksture za blendanje i nadograđivanje što je, osobito prije desetak godina, bilo revolucionarno. 

Urban Decay Naked paleta sjenila nastala je tako što je uprava Urban Decayja, zaposlenike iz odjela razvoja proizvoda, zatražila da izaberu samo četiri nijanse sjenila koje bi sa sobom ponijeli na pusti otok kako bi stvorili kompaktnu paletu koja stane u svaku torbicu. Naravno, nije sve moglo ostati samo na četiri nijanse i tako je nastala ova paleta s 12 nijansi koje se protežu od svijetlih bež s mat finišem preko shimmer zlatnih pa sve do najtamnijih smeđih i crnih. Beauty zajednica, koja se u to doba nezaustavljivo širila, apsolutno je poludjela za ovom paletom, a kasice prasice koje su djevojke dugo punile od svog džeparca i ljetnih poslova, masovno su bile razbijane kako bi se njihove vlasnice napokon mogle dočepati ove palete. To su bila vremena... 

Pomama za ovom paletom trajala je zaista dugo - punih osam godina, odnosno do 2018. godine kada je, na žalost svih beauty entuzijastica, povučena iz prodaje. Zbog čega se Urban Decay odlučio na takav potez - ne znamo, ali znamo da gotovo niti jedna njihova objava na društvenim mrežama od tada nije mogla proći bez stotina komentara u kojima ih se moli da u prodaju vrate originalnu Naked paletu. 

'Samo' šest godina kasnije, Urban Decay je odlučio poslušati zahtjeve svojih korisnica i objavio da se originalna Naked paleta vraća u prodaju. Napokon! 

"Povratak na koji ste svi čekali - originalna nude paleta koja je srušila internet se vratila", stoji u opisu Instagram objave kojom je Urban Decay najavio veliki povratak. Također, navedeno je i kada će, u kojim dijelovima svijeta, ova paleta biti dostupna pa tako saznajemo da će, u zemljama Europe, biti dostupna od 6. rujna i to u dućanima i na stranicama koje inače prodaju Urban Decay. 

Komentari ispod ove objave prepuni su apsolutnog oduševljenja, a obožavateljice ovog brenda, kako kažu, sada napokon mogu baciti svoju staru Naked paletu koju koriste još od srednje škole. Ako si i ti jedna od obožavateljica Urban Decayja, a osobito ove palete, sigurni smo da jedva čekaš taj 6. rujna. No, moramo naglasiti da se radi o limitiranoj ponudi, tako da ćeš trebati požuriti po svoj primjerak ove palete koja će se prodavati po cijeni od 55 eura. 

Photo: Urban Decay

Komentari 0