Beauty

Upoznajte pametne uređaje koji će iz temelja promijeniti vašu beauty rutinu

Predstavljamo genijalan brand koji naprednu tehnologiju pod imenom PMD BEAUTY donosi upakiranu u četiri inovativna proizvoda;

  • PMD Kiss namijenjenom anti age njezi usana, 
  • PMD Clean Pro te Clean Body za čišćenje lica i tijela,
  • te PMD Personal Microderm proizvodima za in-house mikro dermoabraziju lica i tijela.

PMD KISS pametan uređaj za anti age tretman i voluminoznije usne djeluje putem pulsirajuće vakuum tehnologije koja u kombinaciji sa specijalno formuliranim Smart Lip Plumping serumom postiže rezultat punijih pa time i mlađih usana.
Serum sadrži hijaluronsku kiselinu i snažnu formulaciju ključnih aktivnih sastojaka koji potiču dodatnu produkciju kolagena. Putem nastavka za eksfolijaciju koji sadrže antibakterijske aluminij oksid kristale, uklanjanju se mrtve stanice kože za svježije i zaglađene usne. 

 | Autor: PMD BEAUTY PMD BEAUTY

PMD CLEAN PRO pametni uređaj za čišćenje lica s dragim kamenom kombinira dvije zanimljive tehnologije; SonicGlow i ActiveWarmth koje u kombinaciji dubinski čiste te njeguju.
Iza Sonic Glow tehnologije krije se pulsacija od 7.000 vibracija u minuti koja razgrađuje prljavštinu i masnoću unutar pora, ali ujedno ima podiže, učvršćuje i tonira kožu lica.
Active Warmth tehnologija zadužena je za toplinsku terapiju koja u kombinaciji s dragim kamenom rozenkvarcom eliminira toksine, umanjuje crvenilo te omogućuj da njega koju nanosite prodre u dublje slojeve kože.

 | Autor: PMD BEAUTY PMD BEAUTY

PMD CLEAN BODY uređaj uz svoja 4 nastavka omogućuje cjelokupan tretman tijela, dubinsko čišćenje, eksfolijaciju, intenzivan piling, te masažu. Uređaj je vodotporan pa je na vama samo da napunite vodu u kadu I prepustite se uživanju. Dodatno, korištenje ovog uređaja sprječava urastanje dlačica te učvršćuje tonus kože.

 | Autor: PMD BEAUTY PMD BEAUTY

Revolucironarni uređaj PMD Microderm za mikrodermoabraziju za in-house primjenu dolazi u 3 vrste, Classic, Pro te Pro Elite. 
Uređaj radi na prinicipu  kalibriranog vakuumskog usisavanje dijela kože na kojem se onda uz pomoć rotirajućih diskova s aluminij oksid kristalima vrši eksfolijacija i uklanjanje mrtvih stanica s površine kože. Takvo uklanjanje mrtvih stanica kože, uklanja barijere koje su se nalazile na vašoj koži i omogućuje proizvodima za njegu kože da čak 20X prodru dublje u vašu kožu čime se maksimizira učinak proizvoda za njegu kože.

 | Autor: PMD BEAUTY PMD BEAUTY

PMD beauty proizvode možete kupiti u ROX Beauty concept store-u u Zagrebu, Ilica 54 ili Rox Beauty webshopu roxbeauty.hr.

Photo: PMD BEAUTY