Beauty

Upoznaj nove serume na tržištu koji omogućavaju personaliziranu skin care rutinu

Nježna, a učinkovita skin care rutina tajna je lijepe i njegovane kože. Posljednjih godina, uz dobar čista i njegujuću hidratantnu kremu, nezaobilazno mjesto u rutini njege lica pronašli su i serumi. 

Serumi su koncentrirane tekuće formulacije koje se koriste za ciljanje specifičnih potreba kože. Sadrže visoke razine aktivnih sastojaka koji prodiru duboko u kožu kako bi joj pružili maksimalnu korist. No, svaka je koža različita te je u mnoštvu proizvoda na tržištu teško pronaći onaj odgovarajući. Zato Simple, vodeći britanski brend za njegu lica, donosi na tržište serume koji će ti pomoći personalizirati skin care rutinu. 

Po čemu su Simple serumi posebni?

Ono što razlikuje Simple Booster serume od većine drugih seruma na tržištu je njihova formulacija. Naime, Simple serumi su emulzije – mliječne teksture kreirane za sve tipove kože, a posebno za osjetljivu kožu. Aktivni sastojci stabilniji su u emulzijama nego u serumima na bazi vode što omogućuje aktivnim sastojcima da se apsorbiraju brže. Na taj način, Simple serumi ne ostavljaju tragove i osjećaj zatezanja na koži. 

Simple Booster serumi dolaze u tri varijante pogodne za sve tipove kože, s aktivnim sastojcima za rješavanje njenih specifičnih potreba: 

Simple booster serum s 10% niacinamida 

Simple booster serum s 10% niacinamida intenzivno hidratizira kožu i pospješuje osjećaj meke i glatke kože. Potiče ujednačeni ton kože, pomaže u smanjenju hiperpigmentacije, poboljšava hidrataciju i štiti osjetljivu kožu od vanjskih utjecaja okoliša.  Sa svojom laganom formulom koja je nemasna i neljepljiva, lako se apsorbira u kožu. 

 | Autor: Simple Simple

Simple booster serum s 3% hijaluronske kiseline i vitaminom B5 

Simple booster serum s 3% hijaluronske kiseline i vitaminom B5 pogodan je za sve tipove kože. Ovaj djelotvoran serum intenzivno hidratizira Vašu kožu i pruža joj mladenački izgled. U svom sastavu sadrži 0.5% hijaluronske kiseline, 2.5% vitamina B5, 0.5% pentavitina i 1% niacinamida. Hijaluronska kiselina pruža intenzivnu hidrataciju i mekoću, vitamin B5 pospješuje elastičnost kože, pentavitin za intenzivnu hidrataciju, a niacinamid jača prirodnu zaštitnu barijeru kože.

 | Autor: Simple Simple

Simple booster serum s 10% vitamina C+E+F 

Za mladenački izgled kože, tu je Simple booster serum s 10% vitamina C+E+F sadrži 2% vitamina C koji pomaže u smanjenju hiperpigmentacije i pruža antioksidativnu zaštitu koži, 1% vitamin E koji hrani kožu i pospješuje učinkovitost vitamina C, te 7% vitamin F koji hidratizira kožu i štiti je od vanjskih utjecaja. 

 | Autor: Simple Simple

Simple nagrađuje

Svi znamo da koža ima bezbroj lica i rijetko kad se savršeno uklapa u zadane opise, stoga je važno naglasiti da se Simple serumi mogu kombinirati. Zato je Simple sastavio jednostavan kviz koji će ti u samo nekoliko klikova dati odgovor na pitanja treba li ti serum i kakav. Uz to, rješavanjem kviza imaš priliku osvojiti paket sa sva tri nova Simple Booster seruma odnedavno dostupna i u Hrvatskoj. 

 

Photo: Simple