Beauty

Upoznaj Anny Alves – djevojku s neukrotivom kosom, neukrotivim duhom i zaraznim smijehom!

Sigurni smo da ste barem jednom naišli na profil Anny Alves – ambasadoricu sambe u Hrvatskoj! Anny je djevojka koja je iz Brazila došla u Hrvatsku s jednim ciljem – da cijela Hrvatska nauči plesati sambu. Upoznaj Anny – djevojku s neukrotivom kosom, neukrotivim duhom i zaraznim smijehom!

Anny, tvoja priča je veoma zanimljiva! Što te toliko privuklo u Hrvatskoj da napustiš rodni Brazil?

U Hrvatsku sam prvi put došla preko sambe. I ostala.  Vidjela da je samba ples koji je još uvijek nepoznanica u Hrvatskoj. Veselila sam se dolasku jer sam bila upoznata s predivnim plažama, ukusnom hranom i predivnim ljudima.

Ovdje si otvorila plesnu školu – što možemo naučiti u njoj?

Moj studio je primarno studio za one koji žeče naučiti plesati sambu (najpopularniji ples u Brazilu) i kroz sambu moje cure uče imati više samopouzdanja, bolje upoznaju svoje tijelo, uče se slikati, pokazivati eleganciju, gube sramežljivost, stvaraju predivna prijateljstva i mnogo,mnogo više.

Načuli smo da imaš još par slobodnih mjesta u njoj… Kako da se upišemo u tvoju plesnu školu?

Da, još uvijek imate vremena da nam se pridružite tako što ćete nam poslati mail s imenom i prezimenom na info@samba.hr ili putem instagrama @anny_alves.skola_sambe

Kosa ti je fantastična! Je li briga o njoj zahtjevna?

Hvala na komplimentu! briga o kosi mi je nešto jako važno, jer kosa je kao razglednica, okvir je lica. Njega moje kose je izrazito zahtjevna i traži puno vremena, ali i proizvoda!

Nedavno si pričala o tome kako se iz Brazila vraćaš punih kofera proizvoda za kosu… jesi li uspjela naći dostojnu zamjenu na našem tržištu?

Za 9 godina života u Hrvatskoj uvijek mi je bio veliki izazov njegovati svoju kosu proizvodima koje mogu naći u Hrvatskoj. Donedavno sam sve proizvode nosila sa sobom iz Brazila, ali, hvala bogovima moja borba je gotova. Upoznala sam brend Phyto. U početku nisam baš vjerovala jer sam već napravila mnogo eksperimenata sa svojom kosom i isprobavala brojne brendove. Međutim s Phytom je ljubav na prvi pogled i ljubav iz prvog pranja. Proizvodi su prirodni, daju život, mekoću i sjaj mojim kovrčama.

Koji je tvoj hair care trik kojeg do sada nisi podijelila ni sa kim?

Koristite sušilo za kosu s niskom temperaturom i uvijek spavajte sa satenskom kapom ili šalom!

Za kraj nam reci još jednu stvar – koja je tajna tvog neukrotivog duha?

Ja sam Brazilka, pa mi je u krvi dužnost da budem hrabra, vesela, puna ljubavi i nade.

Photo: Instagram @anny_alves.skola_sambe