Beauty

Uljepšaj si vikend Christmiss darivanjem: Danas imaš priliku osvojiti Braun epilator!

  • Omiljeni Christmiss adventski kalendar još uvijek traje!
  • Sve do Božića imaš priliku uključiti se u naše nagradne natječaje na miss7 profilu na Instagramu i osvojiti super nagrade
  • Danas imaš priliku osvojiti vrijednu nagradu koja će ti, uvjereni smo, uljepšati vikend. U suradnji s Braunom jednoj čitateljici poklanjamo Braun Silk-épil 5 epilator koji će joj olakšati 'borbu' s dlačicama!

Prosinac smo započeli u velikom stilu - Christmiss adventskim darivanjem, što znači da sve do Božića na miss7 profilu na Instagramu možeš osvojiti vrijedne nagrade. Važno je samo da pratiš naša dnevna darivanja i sudjeluješ u nagradnim natječajima tako što ćeš odraditi tri jednostavna koraka navedena u opisu objave.

Ako dosad nisi sudjelovala u našem Christmiss darivanju, nema razloga za tugu, jer već danas smo za tebe pripremili novi poklon za pod bor. U suradnji s Braunom jednoj čitateljici poklanjamo Silk-épil 5 epilator.

Braun Silk-épil 5 savršen je za nježno uklanjanje dlačica. Uživaj u tjednima glatke kože, kao nakon salonskog tretmana, zahvaljujući tehnologiji MicroGrip koja s 28 pinceta uklanja i dlačice duljine tek 0,5 mm. Epilator je 100 % vodootporan što znači da ga možeš koristiti u kadi ili pod tušem kako bi cijelo iskustvo bilo što ugodnije. Opremljen je i inovativnom tehnologijom sa senzorom pritiska koji te vodi kroz epilaciju i uklanja još više dlačica u jednom potezu, uz 30 minuta bežične upotrebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Ovaj moćni epilator idelan je poklon da iz borbe s neželjenim dlačicama izađeš kao pobjednica. A možeš ga i pokloniti dragoj osobi te u njenim očima postati spasiteljica.

Sve što trebaš napraviti kako bi osvojila ovu nagradu je posjetiti miss7 profil na Instagramu, potražiti fotografiju Braun Silk-épil 5 epilatora i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @braunbeautyhr, lajkati objavu i u komentaru označiti osobu koja bi također htjela osvojiti ovu nagradu.

Igramo se do nedjelje, 18. prosinca 2022. u 12 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0