Beauty

Ukrasite lice: Kako napraviti lažne pjegice?

Prirodni izgled podrazumijeva i sitne "nesavršenosti" na licu. Vodeći se tim trendovima, pojavio se i jedan novi - pjegice. Toliko su popularne da čak i oni koje priroda nije "počastila" njima, žele imati umjetne...

Znate onu frendicu koju su još dok je bila klinka svi neumorno zezali zbog pjegica koje su krasile njezino lice? Naravno, u trenutku kada je otkrila puder, dežurni šaljivđije su morali pronaći novu inspiraciju za svoje humoristične dosjetke...

No, stiglo je vrijeme kada upravo tu frendicu najbolje opisuje pojam trendseterice!

Ako niste sigurni o čemu pričamo, prisjetite se samo očaravajuće ljepote Viktorijine anđelice, Gisele Bundchen čije je lice prekriveno preslatkim pjegicama.

Gisele Bundchen | Autor: Instagram @Gisele Bundchen Instagram @Gisele Bundchen Gisele Bundchen

Naime, pjegice su u posljednje vrijeme postali pravi 'must have' u svijetu ljepote, a cijela je stvar otišla toliko daleko da ih mnogi pokušavaju što uvjerljivije nacrtati. Nažalost, ako niste baš previše stručni i likovno nadareni mogli bi, umjesto poput prave zavodnice, na kraju izgledati poput djeteta koje su "napale" ospice.

Kako bi izbjegli scenarij nalik pravom beauty hororu, pogledajte ovaj zabavan video i naučite nacrtati lažne pjegice poput pravih profesionalaca:

Photo: arhiva

Komentari 0