Beauty

Ukradite make up trikove sestara Jenner

Ako ste već bezuspješno pokušavale kopirati make up slavnih sestara, vrijeme je da otkrijete u čemu ste griješile...

Osim što su prepoznatljive po svom modnom stilu, Kendall i Kylie Jenner osvajaju nas svakodnevno i svojim make up lookovima. A sada je njihova visažistica Ariel Tejada otkrila sve tajne šminkanja sestara koje i vama mogu biti smjernice prilikom nanošenja make up-a. 

Za svakodnevni look, odlazak na posao, ručak ili večeru, dovoljno je konturirati samo obraze. Ne treba pretjerivati – nije obavezno konturirati čelo i bradu, jer se na taj način često može postići suprotan učinak.

 | Autor: Splash news Splash news
Odabir bronzera jednako je važan kao i način njegove primjene. Koristite boju koja je za dvije nijanse tamnija od vaše prirodne boje kože.


Komplicirani crteži kojima je internet preplavljen ponekad nas mogu samo zbuniti umjesto da nam pomognu. Postoji jedno osnovno pravilo kojeg se treba držati kada je o mjestu nanošenje bronzera riječ – to je udubljenje koje se napravi na obrazima kada ih “uvučemo”.

 | Autor: Getty Images Getty Images
Kako bi posvijetlila Kyliein ten, Ariel koristi iluminator koji se nanosi prije bronzera. Iluminator se miješa s tekućim puderom da bi se postigao efekt svježeg, prozračnog izgleda. Također, obavezno koristi četku, a višak proizvoda uklanja se posebnom spužvicom.

Photo: Getty Images

Komentari 0