Beauty

Ukradi beauty trikove od Rihanne, Kylie ili Selene

Ovaj moćni trojac poznat je koliko po svojim karijerama, toliko i po odličnim make up lookovima. Glam, otkačeno ili prirodno - od ovih se cura isplati posuđivati beauty fore

Svaka je posebna na svoj način; djevojke koje preferiraju biti glamurozne svaki dan svakako biraju Kylie Jenner, one koje se ne srame staviti na sebe baš ništa, ma kako otkačeno bilo sigurno vole Rihannu, dok djevojke koje padaju na prirodnost vrlo vjerojatno uzdišu za Selenom. Složit ćemo se da, ipak, svaka od njih ima za ponuditi kakav dobar beauty savjet ili razotkriti svoj trik. Baš zato, najbolje od savjeta smo skupile na jednu hrpu!

KYLIE JENNER

 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

1. Miješaj pudere

Kylie često miješa pudere kako bi dobila teksturu, finiš i boju koju želi. Vrlo je praktično, pogotovo tijekom ljeta kada postepeno dobivamo i gubimo boju.

2. Nosi rumenilo

Većina ljudi ga ne doživljava previše, ali Kylie ga obožava. Uvijek stavi rumenilo jer smatra da ono daje posljednji touch looku.

3. Korektorom ocrtaj obrve

Kylie obrve popravlja korektorom, uz pomoć kojega ih doslovno iscrta do savršenstva. Tako je najlakše popraviti sitne greškice i postići taj savršeni luk.

RIHANNA

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

1. Ne stavljaj puno pudera u kamenu

Rihanna zna da glowy znači mlado i sjajno. Puderom u kamenu licu dajemo mat, a nekad i poprilično suhi izgled, što nas automatski postari. Matiraj lice samo na dijelovima gdje je prijeko potrebno.

2. Koristi primer za ruž

Ne voli kada joj se ruž razmazuje pa uvijek koristi ili primer za usne koji onda ruž drži na mjestu ili pak učvrsti ruž "topcoatom" - nešto poput zaštitnog laka za nokte, ali za usne.

3. Smokey blendaj do savršenstva

Rihanna voli smokey eye stopljen do savršenstva. On najbolje izgleda kada djeluje poput mrlje na koži, decentan ali upečatljiv. Jednako tako, blenda boju i ispod oka, čime oko vizualno povećava.

SELENA GOMEZ

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

1. Koristi kreme i maske za pročišćavanje

Selena puno vremena i truda ulaže u njegu kože, a dobitnu kombinaciju pronašla je u kombinaciji krema za pročišćavanje tena i visokig zaštitnog faktora. 

2. Kosu peri svaki četvrti dan

Smatra da joj je kosa najljepša kad je malo... prljava! Upravo zato pere je tek svaki četvrti dan, a u međuvremenu koristi šampon za suho pranje.

3. Kosu njeguj s noćnim maskama

Selena ljepotu kose na turneji održava tako da na nju stavi regenerator koji se ispire dan poslije ili bogate noćne maske i onda splete pletenicu. Tek sljedeći dan je raspusti i opere ostatke proizvoda za njegu. 

Photo: Instagram

Komentari 0