Beauty

Uključi se u nagradni natječaj i osvoji JANA VITAMIN +collagen paket za lijepu i zdravu kožu!

  • Na scenu je stigla nova zvijezda funkcionalnih napitaka - JANA VITAMIN + collagen!
  • Tim povodom tri čitateljice nagrađujemo JANA VITAMIN +collagen paketom za blistav, mladolik i zdrav izgled kože
  • Posjeti miss7 profil na Instagramu i uključi se u nagradni natječaj koji traje do 4. kolovoza u 16 sati

Održavanje mladolikog izgleda uvelike je povezano s dinamikom promjena na koži, a kad se govori o izgledu i strukturi kože jednostavno je nemoguće izostaviti riječ kolagen. Kolagen je kompleksan vlaknasti protein u tijelu koji, zahvaljujući svojim mehaničkim svojstvima doprinosi čvrstoći, gipkosti i stalnoj obnovi stanica kože, pa je od vitalnog značaja za njenu elastičnost, a također je i sastavni dio kose, noktiju, zuba, tetiva i hrskavica, kosti, mišića, unutarnjih organa, krvnih žila, itd., što ga čini posebno važnim za cjelokupno zdravlje i vitalnost.

Starenjem se usporava proizvodnja kolagena te slabi struktura stanica. Koža postaje tanja i osjetljivija te se pojačano bora, kosa gubi vitalnost, tetivama i ligamentima se smanjuje elastičnost a zglobovi postaju krući i manje pokretni. No, postoje načini kako usporiti ove promjene, što uvelike ovisi o našim životnim navikama. Uz odgovarajuću tjelesnu aktivnost, dovoljno sna i vode, pravilna prehrana donosi brojne koristi, a kolagen je danas moguće nadomjestiti napitcima s dodatkom kolagena.

 | Autor:

Unutar linije Jana vitamina lansiran je novi proizvod koji ujedno hidrira i brine o tvome zdravlju i ljepoti, a riječ je o JANA VITAMIN +collagen napitku s ciljanom fukcionalnošću. Jedna bočica JANA VITAMIN +collagena sadrži 500 ml vode s dodatkom kolagena, vitamina C i cinka koji imaju brojne, životno važne uloge za naš organizam. Vitamina C povećava sintezu kolagena, a cink, osim što doprinosi sintezi kolagena, doprinosi i održavanju normalne kože. Bočica JANA VITAMIN +collagena zadovoljava cjelokupni dnevni preporučeni unos vitamina C i više od trećine preporučenog unosa cinka. U njoj možeš bezbrižno uživati jer riječ je o niskoenergetskom napitku baziranom na vodi Jana, bez konzervansa, umjetnih boja i umjetnih aroma.

Osvoji JANA VITAMIN +collagen paket!

U suradnji s Janom miss7 je za tri čitateljice pripremio JANA VITAMIN +collagen pakete uz koje će zablistati svaki dan! U paketu se nalazi nova JANA VITAMIN +collagen i beauty roller koji će tvojoj koži osigurati prekrasan izgled i svježinu. Beauty roller koristi se za masiranje lica te smirivanje i omekšavanje kože. Ima brojne prednosti za kožu - omekšava kožu, smanjuje natečenost i podbuhlost, izgled bora i tamnih podočnjaka te poboljšava cirkulaciju. S rollerom na licu možeš stvoriti pravi opuštajući i anti-age učinak, a JANA VITAMIN +collagen osigurat će ti potrebnu dozu hidracije, kolagena te vitamina i minerala.

Sve što trebaš napraviti kako bi ušla u ''bubanj'' za izvlačenje ove nagrade je posjetiti miss7 profil na Instagramu i odraditi tri jednostavna koraka: zapratiti @miss7.hr i @jana_water, lajkati objavu nagradnog natječaja i u komentaru označiti osobu koju uvijek treba podsjećati da pije vodu!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Objavu možeš i podijeliti na svom IG storyju te ju poslati prijateljima kako bi se i oni uključili u nagradni natječaj.

Nagradni natječaj na Instagramu traje do 4. kolovoza 2023. u 16 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnike slučajnim odabirom. Sretno!

Photo: None