Beauty

Uključi se u Christmiss adventsko darivanje i razmazi svoja osjetila uz mirisni L'Occitane poklon-set

  • Naš Cristmiss adventski kalendar je u punom jeku, a na tebi je samo da pratiš objave na miss7 profilu na Instagramu i uključiš se u nagradne natječaje
  • Danas ti u suradnji s L'Occitaneom poklanjamo vrijedan poklon-set Osmanthus koji će razmaziti sva tvoja osjetila
  • Zanima te što krije ovaj mirisni L'Occitane set? Nastavi čitati...

Neočekivan i iznenađujuć, cvijet osmantusa cvate ujesen šireći svoj predivni miris u vrijeme kada je većina ostalih biljaka već prestala cvasti. L'Occitane otkriva ovaj jedinstveni nježni miris svježih, zelenih i baršunastih nota marelice te kremasto-drvenastih aroma, u raskošnom blagdanskom poklon-setu koji će oduševiti svaku ženu.

Ova bogata kolekcija nježnog i svježeg mirisa začarat će sve ljubitelje cvjetnih nota. L'Occitane Osmanthus set dolazi u prekrasno dizajniranoj blagdanskoj kutiji koja krije parfemsku vodu Osmanthus (30 ml), mlijeko za tijelo Osmanthus (250 ml), kremu za ruke Osmanthus (30 ml) i mirisni sapun Osmanthus (50 g).

Danas ova poklon-set može biti tvoj ukoliko se priključiš našem Christmiss adventskom darivanju i okušaš sreću u nekoliko klikova. Od tebe tražimo samo da odradiš tri jednostavna koraka na Instagramu i zavališ se u naslonjač, čekajući proglašenje dobitnika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli miss7 (@miss7.hr)

Sada kada znaš što sadrži ovaj L'Occitane poklon-set, vrijeme je da posjetiš miss7 profil na Instagramu, pronađeš objavu sa slikom proizvoda iz Osmanthus linije i odradiš tri brzopotezna koraka: lajkaš objavu, zapratiš @miss7.hr i @loccitane_hr i potom označiš jednu osobu za koju misliš da je ova nagrada kao stvorena.

I ne zaboravi objavu podijeliti s frendicama, sestrama, mamama, tetama, kumama i ostalim dragim ženama u tvom životu kako bi i one imale šansu osvojiti ovu vrijedu nagradu.

Nagradni natječaj traje do sutra u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnog dobitnika ili dobitnicu. Sretno!

Photo: Marko Grubišić

Komentari 0