Beauty

Ugodi si na najjače s bogatim dm beauty paketom, evo kako može biti tvoj

  • Čula si za naš Value4Money: beauty natječaj? Sigurne smo da jesi, a ako do sada nisi bila sretne ruke, evo ti odlične prilike
  • Ako glasaš za svoje beauty favorite možeš osvojiti dm beauty paket za njegu s mnoštvom korisne kozmetike
  • Požuri se pročitati sve o našoj nagradi i zagrij svoj prstiće, sretno!

Napunila si baterije, opustila se i baš ti nešto još fali za zaokružiti dugoočekivani vikend? Odlično! Imamo za tebe genijalno rješenje, jer danas se naš Value4money: beauty natječaj s tjednom oprašta na najbolji mogući način – uz DM beauty paket za njegu. Ovdje glasaš u svakoj kategoriji proizvoda i pošalješ nam odgovor na zadano pitanje i uz malo sreće možeš dobiti, pazi sad: Dontodent active električnu četkicu, trend it up crveni lak za nokte, Balea masku za kosu, Balea retinol noćni serum za lice, alverde gel za tuširanje, Nevenovu mast za zaštitu i njegu suhe kože, lookovnik rokovnik i DM ručnik za plažu. Sve ovo može biti tvoje, a dok razmišljaš gdje ćeš osloboditi mjesto u kupaonici za svoje nove beauty proizvode, pročitaj nešto više o njima.  

Dontodent active električna četkica Active1 sort

Dontodent Active punjiva električna četkica namijenjena je svakodnevnoj oralnoj higijeni. Glava četkice s indikatorom osigurava optimalno čišćenje zuba i zubnog mesa koristeći pri tome do 800 oscilirajućih pokreta u minuti. Nagnuta vlakna prilagođavaju se obliku zuba i dopiru i do međuzubnih prostora te omogućuju, u usporedbi s običnom četkicom, do pet puta učinkovitije čišćenje ruba desni. Osim toga, ova četkica ima i brojač vremena od 2 minute. Nakon isteka tog vremena daje četiri kratka impulsa kako bi znala da je preporučeno vrijeme četkanja isteklo. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, svijetloplava vlakna četkice će izblijediti kao pokazatelj da je potrebno zamijeniti glavu četkice. Baterija ove bežične četkice može se ponovno puniti, a jedno punjenje traje i do 7 dana.

 | Autor:

trend IT UP N°1 lak za nokte, br. 153

Ruke su odraz njegovanosti žene te pokazatelj brige o vlastitom izgledu. Njihovom uređenom izgledu uvelike doprinose uredni nokti obojeni u trendi nijansu koja pristaje našem tonu kože. trend IT UP N°1 lakovi odlikuju se dugotrajnošću i odličnim pokrivanjem te su izvrstan izbor za sve žene koje žele da se njihovi nokti ističu posebnim sjajem. Dolaze u 14 trendovskih boja, a sastavom su pogodni i za vegane. Ravna četkica savršeno odgovara teksturi laka te omogućuje lako i precizno nanošenje. Moguća je jednostruka ili dvostruka aplikacija, a za savršenu manikuru potrebno je nanijeti dva sloja visoko pigmentirane teksture kako bi postigao željeni intenzitet boje. Istaknuta nijansa pod brojem 153 jarke je crvene boje te svjetlucavo-sjajnog završenog efekta.

 | Autor:

Balea Professional turban-maska za jako oštećenu i suhu kosu

Balea Professional turban-maska namijenjena je njezi oštećene i suhe kose. Koristi se kada kosa vapi za hranjivom njegom i dubokom, intenzivnom hidratacijom. Maska je obogaćena keratinom i arganovim uljem, dok se u sastavu ne nalaze silikoni, mikroplastika i sintetički polimeri topivi u vodi. Osim što njeguje suhu i lomljivu kosu, ova maska pomaže i u njezinom raščešljavanju. Nakon primjene, kosa sjaji novim sjajem i osjetno je mekša na dodir. Maska se odlikuje i zanimljivim načinom primjene jer se proizvod nanosi uz pomoć točkastog turbana. Toplina koja se razvija pospješuje upijanje hranjivih sastojaka i djelotvornost samog proizvoda. Nakon korištenja kosa je sjajna i zaglađena, a krasi ju i ugodan miris.

 | Autor:

Balea Beauty Effect Retinol noćni serum za lice 

Ključ sjajnog izgleda kože u jutarnjim satima krije se u kvalitetnoj noćnoj njezi. Beauty Effect Retinol noćni serum preporučuje se za korištenje ženama od 35 do 45 godina s normalnim tipom kože. Njegova redovita primjena uspješno pročišćava teksturu kože te pruža učinkovitu njegu tijekom faze noćne regeneracije. Receptura s retinolom podupire prirodnu proizvodnju kolagena te tako učvršćuje kožu. Zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, serum daje koži dragocjenu vlažnost te ima efekt zaglađivanja tako da se prve bore vidno smanjuju. Rezultat je sjajna, glatka koža s primjetno manje bora. Serum je pogodan i za vegane, a u svom sastavu ne sadrži mikroplastike i štetne sintetičke polimere topive u vodi.

 | Autor:

Alverde gel za tuširanje mango i smokva 

Alverde gel obogaćen mangom i smokvom unosi pravu radost u svakodnevni ritual njege tijela. Ujedno nježno i temeljno čisti kožu ostavljajući nježan i lagodan osjećaj svježine. Nakon korištenja, koža ostaje umirena, podatna i meka te se potiče njezina prirodna vlažnost bez dodatnog isušivanja. Voćni sastav iz kontroliranog ekološkog uzgoja i biljni glicerin podupire ravnotežu vlage kože i pruža osjećaj ugodne njege i čistoće. Receptura koja sadrži ekološki sok aloe vere i morsku sol iz Atlantskog oceana unosi u tvoju svakodnevicu ugodan miris tropskog voća. Formula je pogodna za vegane, bez mikroplastike je i sintetičkih polimera topivih u vodi. Dolazi u praktičnom obiteljskom pakiranju od 300 ml.

 | Autor:

Balea nevenova mast za njegu tijela

Balea nevenova mast za tijelo namijenjena je prvenstveno izrazito suhoj i osjetljivoj koži. Dobro je poznato kako takva koža zahtijeva posebnu njegu kako bi postala svilenkasto meka. Neven je nadaleko poznat po svojim ljekovitim svojstvima, a posebno se ističe kao prijatelj zdrave i njegovane kože. Osim kod smirivanja različitih upala, ljekoviti neven pomaže u poboljšavanju cirkulacije, zacjeljivanju rana te oporavka kod ozeblina. Budući da je i mliječna mast sjajan saveznik kada je u pitanju zaštita od hladnoće, kombinacija ovih dvaju sastojaka štiti kožu od svih vremenskih uvjeta i gubitka vlažnosti. Također, koža ostaje svilenkasto meka čak i u ekstremnim uvjetima. Osim kao zaštita od hladnoće, ova krema može se uspješno koristiti i pri masaži.

 | Autor:

Lookovnik rokovnik

365 novih dana, 365 novih prilika - a sve uz tvog partnera, lookovnika.

 | Autor:

dm ručnik za plažu

Sigurno će ti odlično poslužiti za stvaranje svojih novih morskih uspomena

 | Autor:

Znamo da sad jedva čekaš glasati, to možeš učiniti ovdje, a mi ti želimo puno sreće! 

 

Photo: dm.hr

Komentari 0