Beauty

U sklopu modne revije predstavljena ROX Beauty LED maska

ROX Beauty bio je partner na proslavi 20 godina postojanja modnog dvojca eNVy room

Točno dvadeset godina od svoje prve revije 2004. godine modni dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, poznati kao eNVy room, u Rimac Campusu proslavili su jubilej svog postojanja na modnoj sceni. Uvaženi modni brend poznat je po mnogobrojnim kolekcijama koje obožavaju ljubiteljice mode kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu, a okupljeni su imali priliku uživati u spektakularnoj reviji na kojoj su predstavljeni novi komadi ove poznate modne kuće.

 | Autor:

Jedan od partnera ove impozantne obljetnice i revije bio je ROX Beauty, regionalni lider u prodaji inovativnih beauty uređaja za kućnu upotrebu. Na eventu je ROX Beauty kutak bio jedan od najposjećenijih, a svi zainteresirani mogli su iz prve ruke isprobati i saznati više informacija o najtraženijim beauty uređajima na tržištu. Tako je po prvi put predstavljena ROX Beauty LED Maska, koja objedinjuje najsuvremenije inovacije i tehnologije u regeneraciji, obnovi i njezi kože u jednom uređaju. Koristi 7 valnih dužina svijetlosti kako bi se tretirali različita kožna stanja, stimulira proizvodnju novih stanica i obnovu starih stanica kože, što dovodi do poboljšanja općeg stanja kože lica te umanjuje bore. ROX Beauty pronašao je svoje mjesto i u službenom goodie bagu eventa pa su tako svi uzvanici kući otišli s ROX Beauty Jade Roller-om koji će zasigurno postati dio njihove skincare rutine.

 | Autor:

Spektakularnu reviju i 20 godina postojanja eNVy room svojim dolaskom proslavili su i: Jelena Rozga, Marijana Batinić, Judita Franković, Ida Prester, Tatjana Jurić, Mija Kovačić, Jelena Veljača, Miach i mnogi drugi.

 | Autor:

 

 | Autor:

Izbor odijela: Ženska odijel Antonija,  Instagram

 

 

Photo: None

Komentari 0