Beauty 17. srpnja 2012.

Smršavili zajedno 43 kg!

Završila je peta sezona akcije Mršavimo zajedno, a njome završava i zdravo mršavljenje u ovom formatu.

Tim portala zdravakrava.hr je sa svojim stručnim suradnicima osmislio ovaj program kao cjelovit i zdrav pristup mršavljenju, a nakon 5 uspješnih sezona te 15 zadovoljnih i zdravih kandidata koji su mršavili sa Zdravom Kravom, došlo je vrijeme za njezine nove izazove, stoga pratite zdravakrava.hr i saznajte što vam sve priprema.

Uspjesi pete sezone

Kaže se da je u dvoje sve lakše, a mi smo kroz proteklih 12 tjedana pokazali da isto vrijedi i za gubitak kilograma. Ovoga su puta uz nutricioniste, liječnike, kozmetičare, fitness trenere i psihologa zdravo mršavjela dva para: poslovni kolege, tj. poznati televizijski voditelj Davor Meštrović i njegova kolegica Nikolina Gerek te mladi bračni par Andrea i Mladen Matijević.

Naporan ritam, mnogo truda i učenja, podrška svih čitatelja portala  te nezaobilazana podrška koja su bili jedni drugima, kandidatima su donijeli bolje zdravstveno stanje, manje centimetara u struku i bokovima te željeni gubitak viška kilograma – ukupno su izgubili 43 kilograma!

 | Autor:

Davor Meštrović je postigao sjajne rezultate - na početku projekta imao je 94 kilograma, a sada ima deset kilograma manje. Uz to je izgubio i deset centimetara u struku te se zahvaljujući tom velikom napretku više ne kategorizira kao pretila osoba.

‘’Sportski psiholog mi je rekao da biram hoću li uživati u nošenju svojih najdražih traperica ili jedenju eklera i krafni. Izabrao sam traperice, sa smiješkom je poručio Davor.

 | Autor:

Nikolina Gerek  je smršavila 10 kilograma te sada ima 84 kilograma, a struk joj je tanji za 9 centimetara. Gubitak kilograma je jako razveselio Nikolinu, ali i cijeli stručni tim koji je radio s njom na projektu jer je smanjila svoj rizik od bolesti srca i krvnih žila te dijabetesa tipa .

 | Autor:

Andrea Matijević, mlada mama, je smršavila 8 kilograma, a u struku je izgubila 8 centimetara. Rezultatima je jako zadovoljna i odlučila je dalje održavati postignutu težinu. ‘’Sve na meni opet stoji skladno i nemam problema s odabirom veličina. Za nagradu sam se počastila tako što sam potpuno obnovila garderobu. Posebno sam se iznenadila kad sam shvatila da sam se smanjila za 3 konfekcijska broja", veselo nam je prepričala Andrea.

 | Autor:

Mladen Matijević je u 12 tjedana izgubio čak 15 kilograma, te je s početnih 111 kilograma došao na težinu od 96 kilograma struk mu je tanji za 13 centimetara, a s gubitkom kilograma normalizirao mu se i krvni tlak. Zbog velikog gubitka kilograma Mladen si je također morao kupiti novu odjeću, što mu i nije teško palo.

Prisjetimo se prijašnjih sezona

U prvoj smo sezoni mršavili s Ines i Borisom koji su izgubili ukupno 20 kilograma, a u drugoj sezoni su na zdrav način kilograme gubili Saša Magdić i televizijski voditelj Robert Zuber Tomić, te nakon akcije imali ukupno 21 kilogram manje. Studentica Ana Butara i televizijska voditeljica Karmela Vukov-Colić su u trećoj sezoni smršavile 20 kilograma, a u četvrtoj smo sezoni akciju proširili na cijelu Hrvatsku te je tako pet djevojaka mršavilo u pet gradova. Marina, Ena, Petra i dvije Nikoline su tada izgubile ukupno 53 kg.
Pročitajte savjete stručnjaka koje su dobili svi naši kandidati, pregledajte njihove jelovnike, ponovite vježbe koje su izvodili te se uz njih motivirajte na usvajanje zdravijih navika i gubitak kilograma.

Zdravakrava.hr – moj vodič kroz vitalnost.

Komentari 0