Beauty 20. prosinca 2012.

U novu godinu s novom frizurom!

Thinkstock.

U novoj 2013. biste htjeli konačno promijeniti frizuru?

Budi.IN vas izaziva da ostvarite svoju novogodišnju odluku, ali vam i pomaže u ostvarenju iste. Sve prijavljene čitateljice ostvaruju mogućnost osvajanja vrijednih nagrada iznenađenja!

Želim promijeniti frizuru!

Željeli biste promijeniti frizuru a niste sigurni koji stil vam najviše odgovara? Prijavite se na izazov jer će vas stručnjaci Budi.IN portala savjetovati koja frizura najbolje odgovara vašem obliku lica, koje frizure su u trendu, te koje proizvode koristiti za vaš tip kose.

Sve prijavljene čitateljice će tijekom siječnja dobiti tri e-mail poruke sa savjetima kako do savršene frizure. Prva e-mail poruka stići će vam 7. siječnja, druga 14. siječnja, a treća 21. siječnja.

Nakon što vas savjetujemo putem e-mail poruka, sve koje ste se odlučile za novu frizuru možete nam u periodu od 24. do  31. siječnja poslati fotografije svoje stare i nove frizure, a mi ćemo objaviti najbolje.

Sve čitateljce koji se uključe u izazov (bez obzira promijene li frizuru ili ne) sudjelovat će u velikom natječaju gdje će neke od vas osvojiti vrijedne Schwarzkopf Professional poklon pakete.

Prijavite se na obrascu ispod članka...

Sudjelujte i u izazovima naših partnerskih portala!

Ukoliko ste se u novoj godini odlučili zdravije hraniti i izbaciti bijeli šećer iz prehrane, uključite se u izazov portala Zdrava Krava "Živim bez bijelog šećera". Stručnjaci Zdrave Krave će vas savjetovati zašto koristiti alternativna sladila i predstaviti vam recepte za ukusne deserte bez bijelog šećera. Na izazov portala Zdrava Krava prijaviti se možete ovdje.

Ako u sljedećoj godini želite više štediti na energiji, uključite se u izazov portala Pametna Kuna "Želim biti energetski učinkovit u 2013." Stručnjaci Pametne Kune će vas savjetovati kako učinkovito trošiti energiju, koji su trikovi i metode štednje na energiji, te vam predstaviti energetski učinovite kućanske aparate. Na izazov portala Pametna Kuna prijaviti se možete ovdje.

Možda je 2013. savršena za početak vaše kulinarske avanture. Prihvatite izazov portala Gastro.hr "Ja sam chef nedjeljom" i uz savjete poznatih chefova počnite kuhati nedjeljom. Na izazov portala Gastro.hr prijaviti se možete ovdje.

Obrazac za prijavu na izazov "U novu godinu s novom frizurom":


Fill out my online form.

Komentari 0