Beauty

Ovaj tjedan veliki popust na beauty tretmane: što sve možeš dobiti za 100 kuna

  • Brojni beauty tretmani dostupni su ovaj tjedan po cijeni od 100 kuna
  • Jako je važno naručiti se što prije jer se mjesta prebrzo popune

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske šestu godinu za redom organizira Tjedan ljepote. Ako još nisi čula za to, tjedan posvećen ljepoti proslavlja se na način da raznličiti kozmetički saloni snize cijene hit tretmana na svega 100 kn. Ono što moramo reći jest da se ponude razgrabe jako brzo i salonima nestane mjesta. Dakle, čim završiš s člankom, dodatno se informiraj na stranici i požuri s pozivom. Da ne duljimo, pregledali smo ponudu i pronašli nekoliko zanimljivih stvari: 

ZAGREB

Saloni u Zagrebu vrlo su agilni i za 100 kn možeš se naručiti na stvarno fantastične tretmane. Na dugačkom i raznolikom popisu često se nalazi mikrodermoabrazija, tretman uklanjanja površinog sloja kože i odumrlih stanica koji potiče razvoj novih. Na ponudi se nalazi i vakumska masaža lica koja nam definitivno zvuči zanimljivo! Od tretmana za mršavljenje, možeš se naručiti na Vacuslim 48, novu metodu za mršavljenja i eliminaciju celulita te preoblikovanje obujma tijela. Natpisi kažu da ova metoda ubrzava i pokreće proces mršavljenja te poboljšava izgled kože.   | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram Ako si tip za masaže, možda ne smiješ propustiti masažu Zimski relaks koja je isto u ponudi jednog salona. Jesmo li već spomenuli da možeš pronaći i ponudu trajnih lakova? Trajni lak za 100 kn nam zvuči stvarno odlično!   | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram Tek rijetki saloni nude uslugu make up-a, ali (ako budeš dovoljno brza!) možeš dobiti i svečani make up i zablistati punim sjajem. S druge strane, nudi se i ugradnja trepavica i ovo bi moglo biti pravo vrijeme da provjeriš je li to stvarno za tebe. 

RIJEKA

Nakon Zagreba, najviše salona koji su se pridružili Tjednu ljepote ima Rijeka, a tamo je u ponudi samo 6 salona. Srećom, neki od njih imaju stvarno odlične ponude. Primjerice,za 100 kn možeš dobiti depilaciju cijelih nogu i prepona! Genijalno, zar ne? Među zanimljivim ponudama nalazi se i uklanjanje staračkih pjega plazma penom. Veoma specifična ponuda koja će nedvojbeno naći svoje poklonike.   | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

SPLIT I ZADAR

Moramo priznati da nas je baš (neugodno) iznenadila informacija da se splitski saloni nisu baš priključili ovoj akciji, no ponuda je ipak raznolika. Posebno nas zanima dubinska hidratacija lica Animo bio. Tijekom zime definitivno nam treba što više hidratacije! Osim toga, za masažu cijelog tijela uvijek smo zainteresirani. I u Zadru se pridružio samo jedan salon koji nudi brazilku i depilaciju cijelih nogu te dva tretmana lifting masaže ili, pak, tretmana termodekom. Vrijednost za novac je u ovom slučaju stvarno odlična!   | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram Sa skromnim brojem salona tjednu su se priključili i drugi gradovi: Baška voda, Bjelovar, Dubrovnik, Virovitica, Metković, Osijek i Otok Dalmatinski te Šibenik. Ovaj lijepi beauty ''običaj'' polako, ali sigurno širi se zemljom. U nadi da će dogodine ponuda biti još bogatija, idemo odabrati nešto za sebe! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0