Beauty

U krevetu s Isabellom Rakonić

miss7 uskače u spavaće sobe poznatih Hrvatica, a prva na tapeti je Isabella!

Mjesto vodećeg modnog bloga zasigurno drži Isabella Rakonić. Njezina putovanja i odjevne kombinacije prati na Instagramu preko 150 tisuća korisnika, a od nedavno i putem YouTube kanala uživaju u njenim beauty trikovima i preporukama. Isabella je i pravi ljubitelj kozmetike, iako o njoj nije ovisnik. Okej, znamo sve o njenim beauty preferencijama, ali moramo priznati da nas je zaintrigiralo kakvu noćnu beauty rutinu ima ova IT girl!

1) Koje proizvode za njegu koristiš baš svaku večer?
Nemam određenu noćnu rutinu koje se držim godinama već sam sklona mijenjanju navika. Trenutno moja noćna rutina se sastoji od Kiehl's Ultra Facial Cleansera, zatim koristim Iris Extract također od Kiehl'sa. Ispod očiju stavljam od istog brenda kremu Creamy Eye Treatment s avokadom, a na lice od Lieraca Hydrogenist. Šminku skidam s hrvatskim brendom Alavi Flora Divina.

2) Da smiješ uzeti samo jedno od ponuđenog što bi to bilo i zašto; a) pasta za zube, b) micelarna voda ili c) losion za tijelo?
Od ponuđenog to bi definitivno bila pasta za zube.

3) Isključivo kojoj situaciji ćeš si dopustiti da legneš u krevet sa šminkom?
Baš nikada mi se to nije dogodilo!

4) Koja ti je prva beauty asocijacija na spavanje? 
Prva beauty asocijacija na spavanje je moj trik za lokne koji sam prezentirala u jednom od videa na mom YouTube kanalu. Odlična fora za dobiti savršene lokne bez prženja kose preko noći.

via GIPHY

 

5) Micelarna voda ili gel za pranje lica?
Koristim oboje, ovisno o tome koliko imam vremena, ako sam u žurbi koristiti ću micelarnu.

6) Krema ili serum za lice?
Preko zime sam intenzivno koristila serum, no sada sam nabavila kremu za lice s faktorom koju mislim početi koristiti za preko dana.

7) Punđica ili puštena kosa?
Kosu za spavanje uvijek držim u repu. To mi je neko nepisano pravilo od malena.

Photo: None

Komentari 0