Beauty
Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju 1/14 Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju Victoriji Beckham ostvario se san: Lansira make up liniju

U Hrvatsku stiže ekskluzivna make up linija Victorije Beckham

Estee Lauder Victoria Beckham kolekcija bit će dostupna od 7. listopada u splitskoj Anabelli, u Shopping Centru Joker

Ako ste se ikada pitali kako bi to izgledalo da najfotografiranija žena na svijetu lansira liniju kozmetike sada ćete to napokon saznati. Radi se ekskluzivnoj kolekciji za sve ljubiteljice limitiranih kolekcija i prvom izletu Victorije Beckham u kozmetičke vode. 

 | Autor: Estee Lauder Estee Lauder "Uvijek sam sanjala o tome da imam svoju vlastitu liniju make up-a. Kad razmišljam o tome, naježim se...", rekla je Victorija. Kolekcija se sastoji od 15 proizvoda, a ispričala je i kako je sve počelo...

- Sarah iz Estee Laudera došla je u moju kuću, a ja sam preko cijelog stola u blagovaonici stavila make up boje koje sam sama izmiješala. Za ženu koja voli make up i svakodnevno ga nosi ovo je ostvarenje snova - objasnila je Victorija. 

Ako vas zanima kako izgledati poput Victorije, otkrila je i od čega se sastoji njena beauty rutina. 

- Počnem s kremom Morning Aura Illuminating, a onda nakon toga uvijek volim nositi neki tamni make up look na očima. Obično koristim smeđu boju kao bazu, a uz rub trepavica nanesem crnu. Uvijek imam eyeliner i malo bronzera, zato što živim u Londonu i vjerujte mi to mi treba... Malo konturiranja uvijek dobro dođe. Zatim svjetlija nijansa ruža i malo lip balma te sjajilo.

 | Autor: Estee Lauder Estee Lauder  | Autor: Estee Lauder Estee Lauder  | Autor: Estee Lauder Estee Lauder

Photo: Estee Lauder

Komentari 0