Beauty

U četiri koraka do (ne)savršenih kovrča Blake Lively

Glumica je frizuri iz osamdesetih dala moderan look, a njen hair stilist objasnio je kako ju iskopirati korak po korak

Blake Lively u posljednje vrijeme obara s nogu svojim odličnim trudničkim outfitima, a sada nas je osvojila i novom frizurom u stilu osamdesetih. Glumica je trajnoj frizuri dala moderan look, a njen hair stilist, Rod Ortega koji vjeruje u povratak 'velike' kose, za Marie Claire otkrio je kako ju kopirati u četiri jednostavna koraka:

1. Prstima pročešljajte kosu prije feniranja
"Nemojte koristiti četku, već samo prste," objašnjava Ortega. "Cilj je poboljšati prirodnu teksturu kose. Ako vam je blago valovita, nemojte ju ravnati, jer ćete tako još lakše oblikovati frizuru. Kada ste razmrsili kosu, vrijeme je za feniranje."

2. Posprejajte, počešljajte, ponovite
Kada je kosa suha, lagano ju posprejajte lakom, zatim počešljajte i ponovite postupak dok ne dobijete željeni volumen. Pripazite da ne pretjerate s lakom za kosu i radije ga sprejajte iz daljine.

 | Autor: Splash Splash

3. Uvijte kosu spontano
Zamotajte pramen po pramen kose oko uvijača, a pritom mijenjajte širinu nastavaka proizvoljno. "Polovinu kose uvijte u jednom, a polovinu u drugom smjeru, kako biste dobili prirodniji look, a pritom se igrajte i budite spontani," savjetuje stilist.

4. Počešljajte kovrče
Kada ste nakovrčali cijelu kosu, širokom četkom počešljajte kovrče kako biste im dali lapršavi look. Možete isprobati i tehniku "kišobrana", o kojoj smo već pisali.

Photo: Splash

Komentari 0