Beauty

U četiri jednostavna koraka do nogu spremnih za ljeto

Još nam je jako malo vremena preostalo do toplinskih valova i ljetnih temperatura za kratke haljine i gole noge...

Naša koža izgleda baš onako kako se i osjećamo nakon gotovo 6 mjeseci bez sunca. Naravno da joj trebamo malo pripomoći kako bi povratila svoj puni sjaj. U nastavku donosimo četiri super jednostavna savjeta kako da vaše noge u tren oka postanu spremne za ljeto!

1. PILING. Treba vam proizvod na bazi šećera koji će ujednačiti kožu i vratiti joj sjaj u sekundama. Koristite piling regularno kako bi potaknuli obnovu stanica kože i uklonili gornji sloj zbog kojeg koža više nije sjajna. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. HIDRATACIJA. Nikakvo iznenađenje ovdje, ali uvijek je važno naglasiti koliko je hidratacija ključna. Nikako nemojte zabraviti na sva ona posebno suha područja na koži poput laktova, koljena i zglobova.

3. SAMOTAMNJENJE. U slučaju da želite premotati vrijeme do momenta kad vam noge blago potamne, uložite u dobar losion za samotamnjenje koji se brzo upija i ostavlja blago brončani sjaj na koži. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. PEDIKURA. Investirajte u profesionalni tretman kada dođe vrijeme za sandale. Tako će vam biti puno lakše održavati dobru pedikuru i uredna stopala. 

Photo: Getty Images

Komentari 0