Beauty

Trikovi zbog kojih će make up i u najtoplije dane ostati postojan

Ove sezone smo se pripremile i nećemo dozvoliti visokim temperaturama da nam pokvare makeup

Stižu nam topliji dani, a svaka cura zna što to znači za njezin makeup - što su temperature više, to je šminka sklonija topljenju i razmazivanju. Ne brinite, imamo odlične savjete kojima ćemo to spriječiti u korijenu...

#1 Primer za lice
Prije nego što na lice nanesete bilo kakvu šminku, treba ga dobro pripremiti. Hidratantna krema i primer za lice pobrinut će se za to da vaša šminka bude otporna na vanjske utjecaje.

 | Autor: Guliver Image/Getty Images Guliver Image/Getty Images

#2 Primer za oči
Nitko ne voli da mu se sjenilo razmaže i ispod očiju napravi tamne kolutove, stoga prije nanošenja na kapke uvijek stavite primer specijaliziran za to područje.

 | Autor: Gulliver Image/Getty Images Gulliver Image/Getty Images

#3 Ruž
Umjesto kremastog i sjajnog ruža, odlučite se za njegovu mat varijantu. Iako su malo neugodniji na usnama, ostati će postojani!

#4 Maskara
Kao i u slučaju eyelinera, trebate odabrati vodootpornu maskaru koja je ujedno otporna i na znoj. Također, eyeliner možete dodatno učvrstiti komplementarnim sjenilom u sličnoj nijansi.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

#5 Matirajući puder
Kako biste učvrstili kompletan make-up, četkicom s matirajućim puderom lagano prijeđite preko lica – izbjeći ćete pretjerani sjaj i izgledati fantastično satima.

Photo: Getty Images

Komentari 0